İlk Ay Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tu-Man
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tu-Man

Üye
Boy-179
Kilo-62
Öncelikle sporu evimde yapmam gerekiyor onu belirteyim çünkü salona gidecek vakit yok.
Ayrıca yurtta kaldığım için öğünleri ben belirlemiyorum.Sadece sabahları sınırsız yumurta alabilirim.Haftada 2 veya3 kere tavuk çıkıyor.(bol)
Genelde Karbonhidrat ağırlıklı yemekler veriliyor.İçlerindede azar azar et koyuyorlar.
Odamda dambıl bük bük barfix çubuğu ile felan çalışmayı düşünüyorum.
Çok fazla protein alamayacağım için protein tozu spariş vericem.
Sizce ne kadar doğru olur sup. almam?
Birde elimdeki bunlarla nasıl bir çalışma uygulayabilirim?
Önerebileceğiniz çalışmak için alet varmı?

Hocam Vücut ağırlığı felan çalış (Dips barfix mekik şınav plank vs.) bende yurtta kalıyorum ama hafta sonralı evime gelebiliyorum benim düşüncemde kendim için şu mesela
cuma akşamı göğüs biceps bacak
cumartesi omuz triceps
pazar sırt karın bilek
bu şekil oldugu kadar gidecez.
Mesela spor yaptığın günler dışarı çıkabılıyorsan 500 gr lor al bitir 55 gr protein :D bide protein tozu alacakmışın ondanda alsan 1 ölçek ettimi sana 55+25=80 sabahta 3 yumurta yesen 90-100 arası bişey olur :D oda sana tam gelmesede yetecektir. illa tamına tamına almana gerek yok bence, zatem imkanlar elvermez :D Kardeşim zaten 500 gr lor 3,5 tl spor günleri al ye mutlaka. Kolay gelsin :)
Hocam ben bunu uyguluyorum al bi bak istersen https://www.bodyforumtr.com/threads...bell-ile-çalışma-proğramı-yapılış-Şekli.8554/

Back
Yukarı