İlk adım

Merhaba arkadaslar 20 yasindaym 186 boy 100 kilo 2.5 aydir diyetteyim 15 kilo verdim kas yapip hayatimin geri kalanini fitness a adamak sporla ugrasmak istiyorum ne yapmam gerek ilk basta yardimci olsaniz sevinirim.

Yerinde olsam günde 10 km koşar şınav ve squat yapar, mekik ve barfiks çekerim. Sadece vücut ağırlığını kullanarak bu şekilde 1 yıl aralıksız çalışıp sağlam bir temel oluştururdum. Bu arada men's health veya muscle&fitness gibi dergileri alıp okur forumlardan da fitness/beslenme/vücut geliştirmeye/takviye besin-ilaçlar konularına dair sürekli bilgi alıp kendimi geliştirirdim. 42 yaşındayım bu arada ve yıllardır sporla uğraşan biri olarak böyle düşünüyorum, başarılar...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada, kilo kontrlü için fatsecret; yürüyüş/koşu için Runmeter; squat, şınav, mekik ve mekik için ise runtastic'in PushUps, SitUps, Squats ve PullUps uygulamlarını kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.

Yerinde olsam günde 10 km koşar şınav ve squat yapar, mekik ve barfiks çekerim. Sadece vücut ağırlığını kullanarak bu şekilde 1 yıl aralıksız çalışıp sağlam bir temel oluştururdum. Bu arada men's health veya muscle&fitness gibi dergileri alıp okur forumlardan da fitness/beslenme/vücut geliştirmeye/takviye besin-ilaçlar konularına dair sürekli bilgi alıp kendimi geliştirirdim. 42 yaşındayım bu arada ve yıllardır sporla uğraşan biri olarak böyle düşünüyorum, başarılar...

Barfiks ve sinav yapamiyorum ve ilac tavsiye ediyor musun hic kullanmaktan yana degilim

Bu uygulamaları dene, azmedersen mutlaka yaparsın. Şınav için internetten 6 haftada 100 şınav programını aratıp incele derim. İlaç vs. ben kullanmadım ve tavsiye etmiyorum.

Back
Yukarı