Arkadaşım seni tebrik ediyorum öncelikle kilo almayla ilgili diğer topic bana ait.Dikkat ederseniz ve yanlış hatırlamıyorsam şu an sitenin en hit alan topiği. Demekki oldukça fazla insanın "düzgün bir fizik" hayali var. Ha bu forumda ahmet bunu yağlalırını eritmek(cutting) olarak görüyor, mehmet kilo almak(bulk). Hepimizin ihtiyacı farklı yanlız arkadaşımı çok iyi anlıyorum. 2 ayda 20 kilo sağlıklısz diyenler için:kilo almanın zorluğunu kimse bilemez ve bu konuda soru ve cevap aranabilecek tek merci bodybuilding siteleridir. Benim gittiğim diyetisyen doktor bile nası kilo alıcam dedikten sonra iki katı yemek ye diyince benim kayış kopmuştu. Yapma ya bak hiç aklıma gelmedi bu diye bağırmak istemiştim adama. Bu ana kadar arkadaşımızın yaptıgının bodybuilding ile direk alakası yok ama en azından başlamadan önce atması gereken bi adımı tamamlamış çok da güzel olmuş tebrik ederim tekrar. Bundan sonra tek yapması gereken kilosunu korumak. Bende de göbek oldu kilo almayı başardıktan sonra. Ayrıca 40 yıl düşünsem nası yağ yakacağıma dair araştırma yapacağım aklıma gelmezdi bu bile harika bişi

Ayrıca yazına ait tek bilmediğim şu iştah açıcılardı onları not aldım deneyeceğim bende. Son söz olarak tekrar tebrik ederim arkadaşım ama diğer arkadaşlarında uyarıları dogrultusunda bi ufak check-up tarzında doktora gözükmeni tavsiye ederim ne olur ne olmaz. Herkeze iyi çalışmalar.