İhtiyacımız olan besin değerlerini 2 öğünde alsak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaanU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kadar şeyi iki öğünde yiyebiliyorsan neden olmasın, bence hiç bir sakıncası yok. İntermittent fasting'i araştır. bu diyet türünde genelde 2-3 öğün oluyor ve gelişimde herhangi bir sorun olmuyor (gözlemlediğim kadarıyla)

O kadar şeyi iki öğünde yiyebiliyorsan neden olmasın, bence hiç bir sakıncası yok. İntermittent fasting'i araştır. bu diyet türünde genelde 2-3 öğün oluyor ve gelişimde herhangi bir sorun olmuyor (gözlemlediğim kadarıyla)
bunu arastırdıktan sonra actım bı de sıze sormak için

bende araştırmadayım bu konuyu. genel olarak düşük kan şekerinin gh ve testosteron üzerinde olumlu etkisi olduğuna dair makaleler var. Bizim ihtiyacımız olan bu iki hormonun bu diyetle artması harika bir durum.Ama makro bazda alınması gerekenlerin iki öğüne paylaştırılması kolay değil.ben öğle yemeği vakti işte olduğum için diyetime uygun beslenemiyorum bir süredir ,bu yüzden öğle yemeğinni tamamen kaldırıp yerine çiğ kuruyemiş koymayı denicem. Tabi öğle öğünümde almam gereken proteini sabah ve akşama kaydırarak. 90kg yum ve günde yemeklerden 150 gr protein alıyorum, çok zorlanacağımı sanmıyorum ve denemeye başlıyorum bir kaç güne.

Eğer sindirim sistemin büyük yemekleri kaldırabiliyorsa, mide-bağırsak sorunu yaşamıyorsan gelişme açısından hiçbir sorun olmaz, en ufak bir kuşkun bile olmasın.

Back
Yukarı