mrkaya
Üye
Arkadaşlar selamlar , bu sene Bursa/KARACABEY'de karacabey myo , organik tarım bölümünü kazandım ve bilmeyenler için söyleyeyim karacabeyde iş imkanıda neredeyse 0. Merkez de iş var o da yol parası günlük gidiş geliş 25tl ye geliyor ve aylık yüksek bir yol parası masrafı cıkıyor. + karacabeyde merkeze giden otobüsler saatte bir kalktıgı için hafta içi 5 günde okulda oldugumdan dolayı sadece cumartesi pazarım var ve cumartesi pazarda iş verebilcek bir yer bulmak zor ama arayacam. Aileme de dert olmak istemiyorum zaten onlar kendine yetiyor , bnede başımın çaresine bakmaya calısıyorum 
Demek istiyorum ki , para dilenmek bana yakışmaz bir emek vermeden para kazanmak bana haram gibidir. Durumu iyi olupta antrenman programı isteyen arkadaşlara aylık 25 tl ye antrenman programı yazabilirim. Her ay kişinin fotosunu alarak antrenman programını değiştirir gerekirse beslenme tavsiyesi verebilirim. Hem bu şekilde kendi harçlığımı ve ihtiyaçlarımı karşılamış olurum
Düşünen arkadaşlar bana msj atabilirler,
Teşekkürler.

Demek istiyorum ki , para dilenmek bana yakışmaz bir emek vermeden para kazanmak bana haram gibidir. Durumu iyi olupta antrenman programı isteyen arkadaşlara aylık 25 tl ye antrenman programı yazabilirim. Her ay kişinin fotosunu alarak antrenman programını değiştirir gerekirse beslenme tavsiyesi verebilirim. Hem bu şekilde kendi harçlığımı ve ihtiyaçlarımı karşılamış olurum

Düşünen arkadaşlar bana msj atabilirler,
Teşekkürler.