İdrar Söktürücü?

ciko nat

Üye
Arkadaşlar malum diet'de iken kabızlık olabiliyor özellikle definasyonda.İdrar a az çıkmaya başladım özellikle bugun hiç çıkamadım, idrar sorunu ıcın ne yapılabilir? önerebileceğiniz yiyecek, bitki var mı?

Yeşil çay ödem söktürücüdür.Yani bol bol idrara çıkarır.Kabızlık içinde yoğurt ve lipton un 10 lu çayını iç ve sebze yemeklerine ağırlık ver.

yorumun ııcın teskkur ederm burak can kardeşim, yeşil cay ıcıyorum zaten.. yogurtu aattıracagım bıraz sebzeyıde tabı..

Ben diyet yapmaya başladığımda kabızlıktan muzdariptim lipton 10 lu çay içtiğimden beri rahatım o konuda.O yüzden tavsiye ettim.İnşallah sana da aynı etkiyi gösterir memnun olursun.Ama içeriğindeki bitkiler tamamen sindirim sistemine yönelik.

merhaba arkadaslar, yulaf kepegı tukettım ekmek yaptım onla kendımefull lif var ııcınde..hele sukur bugun ıdrara cıktım 2-3 defa.. keten tohumunuda kkullandım annem salatayla hazırladı gerçekten ıse yaradı.. yogurtdda katıcna ekmege ııy oldu.. cok sağolun.. yarın yukleme yapacağım yedıgımı bıraz attıracagım umarım dahda iyi olur..aranel ve rabıthole tskr ederm beyler, dun baktım msjınıza ınt cfedeo ldgm ıcın yazamadım sağolasınız.

Back
Yukarı