İdman hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Emrn

Üye
manbody.jpg

Arkadaşlar ben karın bölgem hakkında bir yardım arıyorum.Şimdi benim karın bölgem şu şekilde :
Normalde göbekli insanların karnı ovaldir.Ben de o kadar zayıfımki 3 numaralı bölgeye yandan bakıldıgı zaman düz hatta cok az iceri doğru gömük duruyor.
Bu da 1 ve 2 numaralı bölgedeki kemiklerin belirgin bir şekilde gözükmesine sebep oluyor.Anlamadığım şey şu : Bu kadar zayıf olmama rağmen göğüs kaslarım belirgin ve normal.Soruma gelince :
Göğüs - omuz+bacak - kol şeklinde haftada 4 gün çalışıyordum.Bu karın bölgesinin zayıflığının giderilmesi için hocadan antremana mide çalışması eklemesini istedim.O da bana haftanın 4. gününde sadece mide çalışmamı söyledi ve programa 4. gün olarak şunları ekledi :

Mide
------
Eğik sehpada mekik 5x15
Sıkıştırma mı ne öyle birşey yazmış tam okunmuyor o da 5x15

Verdiği antreman bundan ibaret.Sizce doğru bir yol mu çizdik hocayla beraber yoksa anlattığım karın bölgemin zayıflığının giderilmesi için ne yapmam gerekiyor ?

Bu arada spor salonuna başlayalı 1.5 ay oldu 3.5 kgye yakın aldım
Şuanki durumum 176 boy
52.2 kg
Çok zayıfım ..

Hadi arkadaşlar sırf bu sorun yüzünden stres yapıyorum ve bu eğitim hayatımda da başarısız olmama neden oluyor yani benim için çok büyük bir sorun.

vucudun egitimini mi engelliyor :D:D hiç gülecegim yoktu .yaş kac 1.5 ayda birşey bekleme görülebilir bi gelişim icin en az 7 8 ay azimle calısmanı öneririm başarılar..

Back
Yukarı