İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acil yardım

merhabalr,bu forumda yenıyım,siz hocalarıma ve arkadaşlarıma bır kac sorum olacak.Yasım 32 aslında bu sporla kısım kısım ugrasmıs bırısıysım ama daha önce hıc supplemnt almadım.Vucudum temel olarak kaslı ama suan yağda var ozellıkle karın bolgesınde.Göbek seklınde deıl ama benı rahatsız edıyor.Gecen gun gasparı amıno 8000 aldım ve 3 antrenmandır kullanıyorum.Antrenmalarım daha verımlı gecıyo orası kesın.Ama ben bu supplenmentın yeterlı olup olmadıgını,whey,bcca yada glutamın vs almam gereklı mı dıye sormak ıstıyorum.Boy 1.88 kılo 93,
Benım kullandıgım amıno asıtın ıcındekılere baktıgımda yuksuk mıktarda bcca gorunuyor.Yanı yanında bcca ayrı olarak almama gerek yok dıye dusunuyorum.Siz ustalardan supplemnt kombınesı ıhtıyacaım varmı varsa gasparı amıno ıle bırlıkte ne kullanırsam daha yararlı olur dıye sormak ıstıyorum.sımdıden tesekkurler.

Ben imkanlar dahilinde küçük kombineler yapıyorum.
Sadece evde çalıştığım için supplementlerin hakkını tam veremiyorum.

Sabah kalkınca ve spordan sonrası yarım porsiyon N-large2 kullanıyorum.
Pre workout Nano vapor ve post workout Anabolic halo kullanıyorum.
Halo dan 20 dk sonra N-large2 kullanıyorum. Vitamin desteği Daily vitamin plus 200 tb 31 multivitamin denemek için aldım. bunun harici gün içerisin de gaspari amino 8000 1-2 servis alıyorum.

Nanovapor çok çok nadir olarak 1 servis üzerinde alıyorum , bu ürünü güç arttırmı ve patlamasından çok içindeki zengin içeriği spor esnasında bünyeye kazandırmak amacıyla kullanıyorum. İlla her seferinde o patlamaya ulaşmak için 3 servis alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Bu konuda yanlış düşünüyor isem yorumlarınızı rica ediyorum.

selamlar..

ON Whey Protein
*Antremandan 1 saat önce 2 ölçek - Antremandan Hemen sonra 2 ölçek

Syntrax SuperGlu Ultra-Pure Glutamine
*Antremandan 1 saat önce 1 ölçek - Antremandan Hemen sonra 1 ölçek

Prolab Amino 2000
*Antremandan 1 saat önce 4 tablet - Antremandan Hemen sonra 4 tablet

Scitec Nutrion Creatine Monohydrate Powder
*Antremandan 1 saat önce 1 ölçek

Yaklaşık 6 aydır bu supplementleri kullanıyorum. Creatine kullanırken ara vermeyi ihmal etmiyorum.

Bu ürünlere ek olarak almamı veya değiştirmemi önerdiğiniz ürün var mı?

Saygılarımla,

ON Whey Protein

Prolab Amino 2000

Yaklaşık 6 aydır bu supplementleri kullanıyorum. Creatine kullanırken ara vermeyi ihmal etmiyorum.

Saygılarımla,

hem amıno hem whey proteını aynı anda kullanmak çok mantıklı gelmıyor bana,sonucta yapıtaşları ve ıcerıklerı nerdeyse aynı ve vucut zaten bellı oranda proteını kullanabılır gunluk,yanı c vıtamını gıbı dusunursek ıster 1 portakal ye ıster 10 portakal vucut ıhtıyacı olandan fazlasını sındırır ve dısarı atar,bununla beraber fazladan kullanılan her supplemnt karacıgerı yorar ve ılerde sonucları kotu olur.Bu benım butun bı arastırmalarım ve edındıgım bılgıler ısıgındakı yorumum yınede tercıh senın tabi

ON Whey Protein

Prolab Amino 2000

Saygılarımla,

Hangi duzeyde antrenman yaptığını bilmiyorum ama antrenman oncesi ve sonrası olcekleri 1e dusurebilirsin. fazla protein yaga donusuyor. amino asit kana hızlı karısan bir urundur antrenmana yakın alabilirsin. antrenman oncesi urunler ise 1 saat cok erken yarım saat once alman uygun olur. creatin ise iskelet kas yapısında depolanır bu sebeple antrenman oncesi alıp yukleneceğine sabah uyandığında yada yatarken alabilirsin. Bu emilimi arttırır hemde karaciğeri rahatlatır. ek alabilceğin urun ise bcaa olabilir.

merhabalar

merhaba arkadaşlar . umarım soruma cevap vercek vaktiniz vardır. siteye de yeni üye oldum ve çok karışık geldiği için sorumun cevabını içerecek konuyu bulamadım. ben yaklaşık 2 yıl önce 86 kiloydm ve düzenli bir sporla 1 yıl içinde 73 e kadar indim. haliyle de bi kas erimesi oluştu bende. şu 1 yıldır da body sporu yapıyorum ve vücudum orta derece bi noktaya geldi fakat kas erimesinin sonucu olarak göğüs kaslarım biraz daha küçük kaldı . omuz kol orta seviyede. bunun için bir protein tozu aldım ama yeniden kilo almadan fitliğimi koruyarak kas yapmak için protein tozuyla yağ yakıcıyı bir arada kullanmak istiyorum . herhangi bir zararı olur mu ya da olmazsa da bu 2 supplementi nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz ?

universal beef aminos:ara o gunlerden once 3 tablet

muscletech amino fx:antremandan 30 dakka once

optimum gold whey:antraman sonrası

weider pure creatin:antreaman sonrası

Benim kombınasyonum boyle güzel bir verim almayı dusunuyorum

Merhaba,

Sabah 6'da iki tane Dymatize Burne 7'de Omega 3 2 tane
Saat 9'da Optimum Casein
Saat 17:20 de Optimum Whey 17:30 Dymatize Burne 2 tane 17:50 RAPIDDRIVE L-ARGININE
Antremandan sonra Glutamine.

ultimate prostar (ant sonrası ve her sabah)

twinlab amino liquid (ant 15 dakika öncesi)

xtend (ant sırasında)

weider pure creatine veya hardline creapure (ant 45 dk öncesi) ya da nano vapor, assault, cellulor dan bir tanesi (bu noktada kafam karışık :)

mhp veya başka bir marka glutamine

hardline carbopure

nasıl bir kombine olur?

Merhaba..

Herkez kendi kombinesini yazmış.. Bende elimdeki supplementleri söyliyeyim ve sizin kombinasyon onerilerinizi rica edeyim dedim..

Boy 1.70 - Kilo: 70 aynı zamanda biraz yağ yakımı ile beraber 4-5 kilo vermeyi planlıyorum.. 1 seneden biraz fazla bir süredir ciddi bir şekilde vg yapıyorum.. ilk başladığımdan bu yana 23 kg zayıfladım ama 5-6 kg daha verip aynı zamanda da kas gelişimini maksimum a çıkartmayı planlıyorum.. Elimdeki supplementler:

- 4D Nutrition Isolate Matrix Whey Protein
- Weider Gold Whey Protein
- Weider Amino Liquid Mega Forte
- Weider Premium BCAA Powder
- BSN N.OXplode 2.0
- Weider L-Arginine Xplode
- Hydroxycut Hardcore Pro

Elimdeki supplementler bunlar.. Aralarında açmadıklarım var yurtdışından hediye olarak geldiği için.. Mantıklı bir şekilde ekleme veya çıkartma yapabilirsiniz.. Yani illa bütün supplementleri kombinasyona dahil etmenize gerek yok.. Burada olmayan birşeyi de dahil edebilirsiniz.. Esas amacım nasıl bir kombinasyonla full yarar saglayabilirim ondan emin olmak istiyorum..

En kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum ve simdiden tesekkur ediyorum..

Merhaba..

Herkez kendi kombinesini yazmış.. Bende elimdeki supplementleri söyliyeyim ve sizin kombinasyon onerilerinizi rica edeyim dedim..

Boy 1.70 - Kilo: 70 aynı zamanda biraz yağ yakımı ile beraber 4-5 kilo vermeyi planlıyorum.. 1 seneden biraz fazla bir süredir ciddi bir şekilde vg yapıyorum.. ilk başladığımdan bu yana 23 kg zayıfladım ama 5-6 kg daha verip aynı zamanda da kas gelişimini maksimum a çıkartmayı planlıyorum.. Elimdeki supplementler:

- 4D Nutrition Isolate Matrix Whey Protein
- Weider Gold Whey Protein
- Weider Amino Liquid Mega Forte
- Weider Premium BCAA Powder
- BSN N.OXplode 2.0
- Weider L-Arginine Xplode
- Hydroxycut Hardcore Pro

Elimdeki supplementler bunlar.. Aralarında açmadıklarım var yurtdışından hediye olarak geldiği için.. Mantıklı bir şekilde ekleme veya çıkartma yapabilirsiniz.. Yani illa bütün supplementleri kombinasyona dahil etmenize gerek yok.. Burada olmayan birşeyi de dahil edebilirsiniz.. Esas amacım nasıl bir kombinasyonla full yarar saglayabilirim ondan emin olmak istiyorum..

En kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum ve simdiden tesekkur ediyorum..

Weider ın urunlerini bittikten sonra bidaha almamanı oneririm.Hem icerikleri cok zayıf whey proteininde 15 gram seker var arginine explodeda da seker var bolca.Bu kadar kalitesiz urunler bir de kendi kategorisindeki daha kaliteli urunlerden cok daha pahalıya satılıyor.İnsanlar bunları neden alıyor hala anlamıs degilim.

Ama bunları kombine etmek gerekse

Sabah Kahvaltıdan once Hydroxycut hardcore pro

antrenmandan once no xplode la birlikte amino liquid forte karıstırıp Bir porsiyon daha hydroxycut alabilirsin

Antrenmandan sonra da arginine xplode BCAA ve Whey proteini birlikte almanı oneririm. A

amacı aynı olan takviyelerin var herhangi birisini cıkarmadan ben bu sekilde kombine ederdim

Berkovicc zaman ayırdığın için tesekkur ederim... Weider kullanmama konusunda sana katılıyorum bende normalde BCAA dışında kullanmıyordum ama hediye olarak gelenler diye bahsettiklerim Weider ürünleri olduğu için boşa masraf yapmak istemedim elimdeki ürünler bitene kadar :) Bu yüzden amacı aynı olan takviyeler fazla gözüküyor..

Tekrar söylediğin gibi Weider Gold Whey ve L-Arginine Xplode da ki şeker oranları baya fazla.. Weider Gold Whey yerine 4D Nutrition - Isolate Matrix'i kullanıyorum ama Arginine Xplode'un pump etkisini BSN Xplode 2.0 dan fazla görüyorum o yüzden ürünü bitirene kadar açık bi kapı bırakacagım.. :)

Peki kalite bakımından bu ürünlerin yerine kullanabilcegim daha kaliteli ürün tavsiye edebilirmisin? Mesela neyin yerine neyi kullanmamı önerirsiniz? Bunun gibi..

Tekrardan tesekkur ederim.. Yorumlarınızı bekliyorum..

BCAA powder icin scivation xtend, muscletech amino fx, bsn amino x kullanabilirsin.amino mega liquid yerine dymatize in liquid super amino kullanabilirsin o iki whey yerine Gold standard ya da nitrotech kullanabilirsin.hydroxycut ve no xplode 2.0 cok basarılı urunler.Bu degisiklikler isine yarayacaktır.

Merhaba arkadaslar. Ben 3 ay oldu spora başlayali ve takviye almak istiyorm.boy 175cm kilo 62 kio alma amaclı takviye alcam. Multipower gainer protein tozu alıcam ayrıca elimde musletech aminl fx var bunlari nasl kombine etcem. Ve yanina glutamin eklesem dha etkili olur mu. Kilo almada problem yaşıyorum cünkü. Simdiden tesekkurler

arkadaslar su an optimum mas seriou ve gnc 1800 aminoasit kullaniyorum sabah ac karina 3 aminoasit antrenman sonrasi mas seriou shakerimi ve kalan 3 aminomu iciyorum sizce bu kombinasyon yeterli mi yanina bir seyler daha eklemem gerekir mi aklimdaki dusunce bcaa kullanimindan yana ne dersiniz ne onerirsiniz?

Arkadaşlar herkeze merhabalar yaklaşık 12 yıldır yüzüyorum .bb ye geçen sene başladım 6 ay yaptım bıraktım .şimdi ise 2 aydır haftada 6 gün olmak üzere bozmadan devam ediyorum. Artık gelişimimi hızlandırmak için supplement almaya karar verdim ama fazla bilgim yok araştırmalarım sonucunda bu 5 supplementle başlıcam. Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Antremandan önceki öğünden 15-20 dk sonra
-Universal Animal Pak -1paket

Antremandan 15-20 dk önce
-Cellucor C4 Extreme- 1 servis
-Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite yada pro series stix - 1 tablet
-Clenbuterol -1 tablet
-Weider Amino 3050 -4 tablet

Antremandan sonra
-Weider Amino 3050 -4 tablet
-Optimum Gold Standart %100 Whey

Yatarken
--Weider Amino 3050 -2 tablet

idmandan önce cellucor artı Clenbuterol ağır olmuyor mu ? ki ben clenbuterolün kalbe kalıcı zarar verdiğini çok duydum.nasıl bir idman yapıyorsunda ikisini birlikte kullanıyorsun anlamadım şimdi :) korkunç...

idmandan önce cellucor artı Clenbuterol ağır olmuyor mu ? ki ben clenbuterolün kalbe kalıcı zarar verdiğini çok duydum.nasıl bir idman yapıyorsunda ikisini birlikte kullanıyorsun anlamadım şimdi :) korkunç...

arkadaşlar sizden alıntı yapmadan mesaj yazamıyor muyum ?
yeni üyeyim sormak istediğim şeyler var.

Dusuncemdeki kombin =

Ultimate nutrition revo Gainer + Mscp Glutamine + mulpwr BCAA + Universal Creatin +Uni AnimalPack + Ultima Arjanin İdi Fakat Gainerin içindeki amino oranı sizce benim almam gerek glutamine+bcaa+arjanın oranıı saglarmı cunku bana saglam gibi geldi amıno oranlarıı yoksa ekstradan bunları alıp kullanmalımıyım cok karasız kaldım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.(boy 190 kılo 76 belii bir altyapım var kendımı bıldıgımden berrı futbol+ takımla bırlıkte hafıf agırlıklar son 2.5 sene bb yapıoyum)

Back
Yukarı