İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bu iki protein tozundan birini ve animal cuts isteteceğim amacım göbek çevresi yağlanmayı bitirip hacim kazanmak önerilerinizi alabilir miyim?
Adsız.png

Ad1sız.png
[DOUBLEPOST=1392461169][/DOUBLEPOST]arkadaşlar bu iki protein tozundan birini ve animal cuts isteteceğim amacım göbek çevresi yağlanmayı bitirip hacim kazanmak önerilerinizi alabilir miyim?
Adsız.png

Ad1sız.png

Beyler 6 ay oldu calismaya baslayali, supplemente baslamak istiyorum, baslangic icin whey, casein arti glutamine dusunuyorum uygun mudur?

Iyi günler..
Antreman yoğunluğunuzu tam olarak bilmiyorum ama bence kazein için şu an erken olur. Alırsanız faydasını görür müsünüz, illa ki ama vereceğiniz paraya değecek kadar olur mu orası soru işareti. Benim size nacizane tavsiyem şu şekilde olur;
Sabah kalkar kalkmaz whey
Ant. Öncesi 5 gr kreatin
Ant. Sonrası whey+5 gr glutamine
Akşam yatarken 300 ml süt ve lor peynirinden kazeini karşılayabilirsiniz.

Bunlara eklemek isterseniz antreman içerinde kullanabileceğiniz bir bcaa (gaspari aminolast, xtend gibi) ekleyebilirsiniz. Bunlar şahsi görüşlerimdir, sağlıcakla...[DOUBLEPOST=1392534963][/DOUBLEPOST]
arkadaşlar bu iki protein tozundan birini ve animal cuts isteteceğim amacım göbek çevresi yağlanmayı bitirip hacim kazanmak önerilerinizi alabilir miyim? Eki Görüntüle 26308
Eki Görüntüle 26309[DOUBLEPOST=1392461169][/DOUBLEPOST]arkadaşlar bu iki protein tozundan birini ve animal cuts isteteceğim amacım göbek çevresi yağlanmayı bitirip hacim kazanmak önerilerinizi alabilir miyim? Eki Görüntüle 26308
Eki Görüntüle 26309

Iyi günler..
Optimum Gold Standart oldukça tercih edilen bir ürün hem yurtdışında hem Türkiyede, Hardline Whey3Matrix de ülkemizde çok satan bir ürün, ben daha kullanmadım ama bir sonraki whey tercihimi ondan yana kullanmayı düşünüyorum. Optimum Goldu kullanmış biri olarak söylüyorum pişman etmez faydasını her türlü görürsünüz tavsiye ederim çok bir fiyat farkında yok aralarında.
Yağ oranınız kaç acaba? Eğer sadece göbek çevresindeyse yağlanmanız gereksiz olur animal cuts olmaya bol bol kardiyo ve antremanlarda iyi ter atarak(sweatshirtli çalışmanızı tavsiye ederim) o yağı yakarsınız zaten. L carnitine almanızı ise tavsiye etmiyorum şöyle açayım biraz konuyu;
Carnitine, yağ oksidasyonunda görevli bir aminoasittir. Oksidatif stresi azalttığı bilinir ki bu vücut açısından gayet faydalı, oksidatif stres birçok hastalığa sebebiyet verebilmekte çünkü.. Ama dışarıdan fazla carnitine almanın bağışıklık sistemine bir faydası olacağını düşünmüyorum çünkü sağlıklı bir insanda vücut yeterli miktarda carnitine üretir.
Şimdi gelelim dışarıdan aldığımız carnitine gerçekten yağ yakımında etkili mi. Şu ana kadar yayımlanan geniş çaplı elle tutulur bir makale yok bildiğim kadarıyla bu konuda, binlerce insanın kullandığı bir supplement olmasına rağmen bu da oldukça düşürücü.
Ayrıca günde 3 gram ve 3 gramdan fazla L carnitine tüketimi mide bulantısı, kusma, mide krampları, ishal ve vücut kokusunun artması gibi yan etkilere neden olabiliyor illa kullanılacaksa da dikkatli kullanılmasında fayda var.

Son düzenleme:
Iyi günler..
Antreman yoğunluğunuzu tam olarak bilmiyorum ama bence kazein için şu an erken olur. Alırsanız faydasını görür müsünüz, illa ki ama vereceğiniz paraya değecek kadar olur mu orası soru işareti. Benim size nacizane tavsiyem şu şekilde olur;
Sabah kalkar kalkmaz whey
Ant. Öncesi 5 gr kreatin
Ant. Sonrası whey+5 gr glutamine
Akşam yatarken 300 ml süt ve lor peynirinden kazeini karşılayabilirsiniz.

Bunlara eklemek isterseniz antreman içerinde kullanabileceğiniz bir bcaa (gaspari aminolast, xtend gibi) ekleyebilirsiniz. Bunlar şahsi görüşlerimdir, sağlıcakla...[DOUBLEPOST=1392534963][/DOUBLEPOST]

Iyi günler..
Optimum Gold Standart oldukça tercih edilen bir ürün hem yurtdışında hem Türkiyede, Hardline Whey3Matrix de ülkemizde çok satan bir ürün, ben daha kullanmadım ama bir sonraki whey tercihimi ondan yana kullanmayı düşünüyorum. Optimum Goldu kullanmış biri olarak söylüyorum pişman etmez faydasını her türlü görürsünüz tavsiye ederim çok bir fiyat farkında yok aralarında.
Yağ oranınız kaç acaba? Eğer sadece göbek çevresindeyse yağlanmanız gereksiz olur animal cuts olmaya bol bol kardiyo ve antremanlarda iyi ter atarak(sweatshirtli çalışmanızı tavsiye ederim) o yağı yakarsınız zaten. L carnitine almanızı ise tavsiye etmiyorum şöyle açayım biraz konuyu;
Carnitine, yağ oksidasyonunda görevli bir aminoasittir. Oksidatif stresi azalttığı bilinir ki bu vücut açısından gayet faydalı, oksidatif stres birçok hastalığa sebebiyet verebilmekte çünkü.. Ama dışarıdan fazla carnitine almanın bağışıklık sistemine bir faydası olacağını düşünmüyorum çünkü sağlıklı bir insanda vücut yeterli miktarda carnitine üretir.
Şimdi gelelim dışarıdan aldığımız carnitine gerçekten yağ yakımında etkili mi. Şu ana kadar yayımlanan geniş çaplı elle tutulur bir makale yok bildiğim kadarıyla bu konuda, binlerce insanın kullandığı bir supplement olmasına rağmen bu da oldukça düşürücü.
Ayrıca günde 3 gram ve 3 gramdan fazla L carnitine tüketimi mide bulantısı, kusma, mide krampları, ishal ve vücut kokusunun artması gibi yan etkilere neden olabiliyor illa kullanılacaksa da dikkatli kullanılmasında fayda var.
Animal cuts istettim 2 gün kukkandığım halde faydasini hissettim devam rtmryi dusunuyorum boy 175 kilo 68 yağlanmadan tam kurtulmak istiyorum

Animal cuts istettim 2 gün kukkandığım halde faydasini hissettim devam rtmryi dusunuyorum boy 175 kilo 68 yağlanmadan tam kurtulmak istiyorum

İçinde yüksek miktarda kafein içerdiğinden etkisini hissetmeniz gayet normal termojenik etkisi de iyidir eyvallah ama onu alacağınıza her gün Nescafenin soğuk kahvelerinden içip iyice terlerseniz yeterli olurdu, animal cuts daha ileri düzey sporcuların kullandığı bir ürün. Zaten yağ yakma hususunda şunu diyeyim; ne kadar ağır çalışıp ne kadar terlerseniz o kadar yağ yakarsınız şimdiden karaciğeri o kadar yormaya gerek yok benim şahsi fikrim.

Protein tozu almayı düsünüyorum , su anda boyum 183 cm 66 kiloyum ,bu ay supplement kullanmadan 5 kilo aldım ,daha önceden multipower mass gainer kullanmıstım , onunla 2ayda 5 kilo almıstım.
Bu yuzden gainera o kadar para vermek yerine protein tozu + creatine almak daha mı mantıklıdır ?
Şu anda 250-300 lira gibi bir limitim var . Aklımda Optimum %100 whey + Optimum creatine yada içinde zaten creatine olan Muscletech nitrotech var (daha önce creatine kullanmadım , Eğer nitrotech alırsam yanında amino asit de alabilirim Nox gibi)
Bunların hangisi benim için uygun olur? Baska önerileriniz varmıdır?

Protein tozu almayı düsünüyorum , su anda boyum 183 cm 66 kiloyum ,bu ay supplement kullanmadan 5 kilo aldım ,daha önceden multipower mass gainer kullanmıstım , onunla 2ayda 5 kilo almıstım.
Bu yuzden gainera o kadar para vermek yerine protein tozu + creatine almak daha mı mantıklıdır ?
Şu anda 250-300 lira gibi bir limitim var . Aklımda Optimum %100 whey + Optimum creatine yada içinde zaten creatine olan Muscletech nitrotech var (daha önce creatine kullanmadım , Eğer nitrotech alırsam yanında amino asit de alabilirim Nox gibi)
Bunların hangisi benim için uygun olur? Baska önerileriniz varmıdır?
Uzun süre Musletech nitrotech kullandım .Yaklaşık 1 aydır Optimum Gold Standart + Optimum Creatin kullanıyorum açıkcası optimum whey ve creatin almanı tavsiye ederim.Çok daha iyi sonuç aldım.

Teşekkurler cevabın için , forumda baya bir arastırmıstım zaten, dediğin gibi optimum whey + optimum creatine aldım 2 gun once.

Selamlar, ben yeni başladığımda Crush Weight gain bitirdim. Sonra whey bitirdim. Şimdi ie power whey kullanıorum 2 haftadır. Bu power Whey den sonrada artık gainer takviyesi olayını bırakıp direk premium whey 'e geçimeyi planlıyorum. Lakin Amino Asid kombinasyou için glutamine 'de içeren premium whey'e geçmeyi beklerken, antrenman programımın değişmesi üzerine, aminoyu şu an power whey (2 haftadır kullanıorum) dönemimde kullanacağım sanırım.

Beslenme :
Sabah : 2-3 yumurta + Peynirli zeytin ezmeli ...vs sandwich = Yeterli , sağlam

Öğlen :
Şirket sodeho vermio. Kendi bütçemden yediğim için 1 tabak sulu yemek yanında yarı ekmek. Belki şirkette ton balığı = Zayıf

Akşam:
2 yumurta + ton balığı + tavuk yADA ET + BUHARDA pişirdiğim sebzeer + pilav = çok sağlam

Şimdi dediğim şu antrenman saatim mesai bitiminden sonra saat 7 ile 7:30 arası başlıyor. Öğle yemeğinden sonra antrenmana kadar aç kalıyorum. (7 saat) Bu arada Abur cubur sevmiorm ve yiyemiorm. Antrenmandan 1 saat önce powerwhey + amino acid şeklinde hepsini karıştırıp kullanmak istemiorum (uzun süren açlıktan sonra, Aynı anda Gereksiz fazla yüklenicem gibime gelio), yada sadece aminoacid kullanarak vucüdün hazıra yatmasını istemiyorum. (Protein alıp vucudun kendisinin parçalamasını istiyorum. Spektrumu geniş oluo malum) . Sizce öğle yemeğinden 2 - 3 saat sonra (sindirim tam bitince) saat 15:30 gibi 1 (2 yemek kaş.) yada 1.5 (3 yemek kaş.) porsiyon whey 'imi sütle içsem (sütle sindirimi yavaş olur, benide mesai sonuna kadar tutar) antrenmandan önce mesai sonu saat 17:30 gibi amino haplarıı (önerilen adedi ne ise) içsem ve 7 de antrenmana başlayıp antrenmandan hemen sonra amino acid + yarım ölçek power whey (bu sefer su ile , yarım ölçek 1 yemek kaşığı ediyor) kullansam nasıl olur. (Wheyi antrenmandan yarım saat sonra içmeyi önermein, çünkü yemek yiyemiorm eve gidince, tıkıo, antrenman sonrası hemen almaya mecburum) Yarım ölçek kullanmamın sebebi, eve gidince beni sağlam bir akşam yemeğinin bekliyo olması yukarıda görüldüğü gibii , çabuk emilim ve kafi miktar gerekiyor.

Alacağım aminoyu Weider AMİNO 2200 OLARA BELİRLEDİM. (Power Whey hali hazırdaki ürünüm)

Acil yorum bekliyorum.

Elimde whey , amnio acid, bcaa ve glutamin var sormak istedigin amino acid burda gereksiz midir ? Yada aminoacid , bcaa ve glutamin bunlari nasil kullanmak gerekir

arkadaşlar lütfen acil yardım !! elimde weider whey premium,,universal amino 3001,,bsn noxplode2.0,,ultimate bulgarian tribulus,,ve universal animal pak var..bunları nasıl kombine etmeliyim...şimdiden çok tşk ederim..

Merhaba, 2 yıldır bu sporla uğraşıyorum sormak istediğim şuan bulktayım 2 hafta sonra definasyona girmeyi düşünüyorum hazirana kadar sıkı bir diyet yaparak. Bu dönemde supplement kombinasyonu ne tavsiye edersiniz? (benim aklımdakiler Dymatize iso 100, Universal animal cuts, Dymatize super liquid amino) not: Amino asit konusunda kararsız kaldım komplex mi daha uygun olur yoksa ek BCAA + GLUTAMİNE olarak mı?

Aradaslar merhaba
Ben yaklasik 6-7 aydir spor yapiyorum haftada 5 gun fitness yapiyorum boyum 185 kilom 81 bel bolgemde cok fazla olmamakla beraber eritmek istedigim bir yaglanma var bunun icin diyet yapiyorum fakat hacimlenmekte istiyorum suan icin muscletech nitrotech ve musclepharm recon kullaniyorm bunlar bitme uzere nasil bir supplement kombinasyonu yapmam gerekir yardimci olabilirmisiniz?

Merhaba; Ben 2.ayıma başlıyorum ama uzun yıllardır spor yapan birisiyim yani hiç 1 ay spor yapmış gibi değilim.Boyum 1.75 kilom 70 kilo olarak ideal olduğumu düşünüyorum. 1 ayın sonunda Optimum Whey Protein+ Gaspari Aminoasit aldım bunların yanında kreatin veya her hangi bir şey gereklimidir ? ve bunları nasıl kullanmalıyım teşekkürler saygılar.

Arkadaşlar, Ultimate Porstar %100 Whey Prot. Tozu.
3050 Wieder Amino asit
Creatine Monohydrat
animal Pak
Var bunların kullanımı biriyle çakışırmı? Nasıl Konbine edilmesi uygun olur.?

arkadaşlar bu iki protein tozundan birini ve animal cuts isteteceğim amacım göbek çevresi yağlanmayı bitirip hacim kazanmak önerilerinizi alabilir miyim? Eki Görüntüle 26308
Eki Görüntüle 26309[DOUBLEPOST=1392461169][/DOUBLEPOST]arkadaşlar bu iki protein tozundan birini ve animal cuts isteteceğim amacım göbek çevresi yağlanmayı bitirip hacim kazanmak önerilerinizi alabilir miyim? Eki Görüntüle 26308
Eki Görüntüle 26309
Karb.H oranı Hardline da Yuksek bu sebeple ON kesinlikle uzak ara tercihin olmalı. Cuts'a gelince Eğere iyi cardiovasculer calısma yapacaksan alabilirsin faydasını görürsün.

Back
Yukarı