B
brhmcr
Guest
Merhaba Ben 37 Yasındayım yaklasık 6 aydır Vucut Geliştirme yapıyorum baslangıctan ıtıbaren 14 kg verdim 95 kg den 81 kg ındım 5 aydır duzenlı hergun antreman öncesi ve sonrası 1 ölçek whey izole + 5 gr glumatıne alıyorum . Haftada 4 Gun Agırlık antremanı günde 1,5 saat calısıyorum beslenmem cok ıyı yagsız ve proteın ve karbo ağırlılı (orta duzey cok abartmıyorum carboyu ) . ancak daha agır kılolara gıremıyorum ,
Hacim içim ıcın ıcın Assault , vapor ve halo bırde bsn Amıno X ılave etmek ıstıyorum
Ancak forumda bazı arkadaşlarda Assault Recon ,Bullet ve bsn amino x ,kombine ederek kullanıyorlar.
Benım Izole Whey ve Glutamıne nın yanına Asssault vapor , halo ve Bsn Amino x kullanmama ne dıyorsunuz,
Yoksa Whey + Glutamıne nın yanına Assault , Recon ve Bullet + Bsn Amino x mı kombıne edeyım Hangi kombinasyonu önerirsiniz.
saygıl
onur
Oncelikle kullanimizda degisiklige gidin sabah uyandiginizda whey aliniz ve opsiyonel idman sonrasi aliniz. Glutamini ise idman sonrasi whey alirsaniz, uyku oncesine aliniz.
Assault ve vapor ayni anda kullanilamaz ikisi de pre workout urunu. recon - halo kombine postworkout urunleri benim pek guvenmedigim urunler.
Benim tavsiyem kombinenize creatine mono, amino x ve no xplode eklemeniz olur.
37 yasinda biri olarak gece icin ZMA kullanmaniz yarariniza olacaktir.
Ayrica multivitamin ve omega 3 takviyesi unutulmamali.