İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Ben 37 Yasındayım yaklasık 6 aydır Vucut Geliştirme yapıyorum baslangıctan ıtıbaren 14 kg verdim 95 kg den 81 kg ındım 5 aydır duzenlı hergun antreman öncesi ve sonrası 1 ölçek whey izole + 5 gr glumatıne alıyorum . Haftada 4 Gun Agırlık antremanı günde 1,5 saat calısıyorum beslenmem cok ıyı yagsız ve proteın ve karbo ağırlılı (orta duzey cok abartmıyorum carboyu ) . ancak daha agır kılolara gıremıyorum ,
Hacim içim ıcın ıcın Assault , vapor ve halo bırde bsn Amıno X ılave etmek ıstıyorum

Ancak forumda bazı arkadaşlarda Assault Recon ,Bullet ve bsn amino x ,kombine ederek kullanıyorlar.

Benım Izole Whey ve Glutamıne nın yanına Asssault vapor , halo ve Bsn Amino x kullanmama ne dıyorsunuz,

Yoksa Whey + Glutamıne nın yanına Assault , Recon ve Bullet + Bsn Amino x mı kombıne edeyım Hangi kombinasyonu önerirsiniz.

saygıl

onur

Oncelikle kullanimizda degisiklige gidin sabah uyandiginizda whey aliniz ve opsiyonel idman sonrasi aliniz. Glutamini ise idman sonrasi whey alirsaniz, uyku oncesine aliniz.

Assault ve vapor ayni anda kullanilamaz ikisi de pre workout urunu. recon - halo kombine postworkout urunleri benim pek guvenmedigim urunler.

Benim tavsiyem kombinenize creatine mono, amino x ve no xplode eklemeniz olur.

37 yasinda biri olarak gece icin ZMA kullanmaniz yarariniza olacaktir.

Ayrica multivitamin ve omega 3 takviyesi unutulmamali.

-Nitrotech
-Dymatize glutamine micronized
-Universal Biffamino
-Ultimate AOL
-Twinlab creatine
-PAK44 (bitmek üzere)
--------------------------------
Biraz yağlı olduğumdan 1 gün kardiyo ve bacak çalışıyorum sadece bugün içinde;
-Lipo6 Black
-Universal L-Carnitine
kullanıyorum.
Benim sormak istediğim birşey var forumda dolaştım dolaştım bulamadım, Nox Plode, C4Extreme yada MP Assault suplementlerinden hangisini alsam daha uygun olur?
Bu arada boy 1,80
Kilo 77
Yaş 22
8 aydır antrenman yapıyorum.

Whey+Creatine

Kesinlikle vazgeçilmezlerim. İçlerine bir de ANAVITE koysanız da fena olmaz tabi...

• Like
Reactions: OvO
Muscletech - nitrotech new performance series
Optimen
Hardline creapure
Hardline Carbopure
Xtend
Olympian Labs - A-AKG Powder

Kombine nasıl gozukuyor?
Bu kombinenin yanına twinlab likit amino olur mu?
Yoksa xtend ve nitrotech yeterli oldugundan para cope mi gider?

Ripped freak yag yakici weider amino nox universal ghax whey protein tozu sizce bunlari nasil almaliyim yag yagikici tek basina aldigimda bile midemi allak bullak ediyor herturlu fikire acigim

Biotech Multivitamin
Nutrivita Omega 3
Optimum Gold Standart Whey
Dymatize Casein
Optimum BCAA 5000 Powder
Musclepharm Re-con
Hydroxycut
Universal Gh Max

Kombinasyon budur weightlifter

Son düzenleme:
Her keze merhaba benim kullandığım ürünler şöyle ;
Sabah kalkar kalkmaz Qnt Zero car. Whey
Yemeklerle birlikte 2'şer adet Beef amino
öğle yemenğinden sonra Wheider gainer
idmandan önce 5 adet prolab amino
idmandan sonra 3 kaşık twinlap amino likid
5gr kreatin
5gr gaspari glutamin
1 ölçek amino fx muscletech
idmandan yarım saat sonra Qnt zero carb whey
Yatmadan önce Gnc rapiddrive arginine 5000 (1 ölçek)
5gr gaspari glutamin ve gnc zma 1 tane
Ayrıca Gnc 3 omega günde 1 defa ve Opti-Men 3 adet multivitamin öğünlerle alıyorum
Sizce nasıl?

On whey pro, on creatin ve bunun yanına weider amino asit mega liqid forte eklemeyi düşünüyorum, kas kütlesi açısından. faydasının gorur muyum?

ıı aksamlar.bende whey . lıkıd amıno ve bcaa kullanıyorum.kullanım zamanlamasını nasıl yapmalıyım.bır senedır vg yapıyorum.aksam 7 gıbı spora baslıyorum.

Sabah Gaspari Myofusion Whey
Antrenmandan önce 6 adet Gaspari Amino 8000
O.N. Optimen
M.P. Assault
Antrenmandan sonra Muscletech Nitro-Tech
Yatmadan önce Dymatize Casein

whey protein+glutamine+creatine+glucosamine+Vit.C+Vit.E+Vit B komp.+ Omega 3-6-9 + CMZ + Tribulus + Multivitamin+saw palmetto++Milk Thistle

bunu yapmıstım.. creatine yukleme haftası (20g.) sivilce oldu biraz milk thistle'ı ilave ettim problem cozuldu.. sonra sivilce felan olmadı.. vitaminlerin dogal formlarını kullandım.. sonuç olarak 2 ayda 3 kg aldım..

Hangi milk thistle markasını ürünü tavsiye edersiniz

öncelikle merhaba 21 yasındayım kılo 75 boy 1.74 boyun 36 bıceps 36 trıceps 34 gogus 99 karın 92 bacak 53 cm 1.5 yıldır bu sporla ugrasıyorum gogus bolgemde pectoralis major kasımda bı sıkıntı yok ancak minör cok yumusak ve bu durum benı rahatsız edıyor doktora gıttım jınekomastı negatıf cıktı sızlerden rıcam supllement konusunda yardımcı olurmusunuz hangı supplementlerı kullanmam gerek olcumlerıme gore yardımcı olursanız sevınırım

18 yaşındayım yaklaşık 1 yıldır bu sporu yapıyorum. Beslenmeme ve antremanlarıma çok dikkat ediyorum. Supplement olarak da:

Optimum Casein
Musclepharm Recon
Biotech Multivitamin
Carlson Omega 3
ZMA (Toplama)
Gh Max
GNC American Ginseng
Dymatize Creatin ve Grenade kullanıyorum. Antremanlarım yoğun olduğu için gerekli toparlanma için yakında Xtend almayı düşünüyorum.

optimum nutrition gold standard %100 whey + GNC Amino 1000mg almak istiyorum iyi olurmu kombine ?
150tl whey +50Tl amino 120kabsul
1.88boy 88kg 18yaş
Whey spordan sonra Amino 1 tane spordan önce bilerek 1000mg seçtim sporda 3 aylıgım zamanla mg arttırmayı düşünüyorum nedersiniz ?bakalım tavsiye edicekleriniz varmı

K.ATATÜRK thums:

14 aydır BB yapıyorum. 1.90 82kg

Muscletech Nitrotech Whey New Formula
Weider Amino 2200 (Gaspari Aminomax 8000'e başlıyorum 2 hafta sonra)
GNC Liver Karaciğer koruyucu kompleks (karahindiba devedikeni içeri çok kuvvetlidir)
Gnc Creatine
Dr. quick multivitamin
dr quick omega 3
(son ikisi off günlerde çok yorgun olduğumda alıyorum)

1.88 boy 80 kıloyum dymatize elite gourment,gaspari real mass,universal beef amino ve gaspari creatini kombinlendim ilk kullanımım bugundu sizce nasıl

Herkese Merhaba,

Foruma fazla yazmıyorum fakat sürekli takipteyim.
Bugün bazı supplementler alacağım ve bir anda kararsız kaldım.

BCAA ve Proteinim bitti biticek şimdi sıra geldi yenileirini almaya.

Bu sefer şöyle birşey yapayım diyorum :

-Pre-Workout : Muscletech Amino Fx Pro Series
-ON Whey Gold Standard
-Hardline Creapure Creatin 500gr

Bu şekilde nasıl sizce ekleme veya çıkarma yapabilirsiniz benim için bütçe max 300 Tl civarı olduğundan Bcaa yı ayrı almak yerine Amino Fx gibi bir complex ürün almayı daha uygun buldum sizce ?

Arkadaşlar herkeze merhabalar yaklaşık 12 yıldır yüzüyorum .bb ye geçen sene başladım 6 ay yaptım bıraktım .şimdi ise 2 aydır haftada 6 gün olmak üzere bozmadan devam ediyorum. Artık gelişimimi hızlandırmak için supplement almaya karar verdim ama fazla bilgim yok araştırmalarım sonucunda bu 5 supplementle başlıcam. Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Antremandan önceki öğünden 15-20 dk sonra
-Universal Animal Pak -1paket

Antremandan 15-20 dk önce
-Cellucor C4 Extreme- 1 servis
-Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite yada pro series stix - 1 tablet
-Clenbuterol -1 tablet
-Weider Amino 3050 -4 tablet

Antremandan sonra
-Weider Amino 3050 -4 tablet
-Optimum Gold Standart %100 Whey

Yatarken
--Weider Amino 3050 -2 tablet

yardımm

arkadaşlar ilk defa bi foruma üye oldum lütfen yardımcı olun şu anda takviye gıda almak istiyorum. fitness yapıyorum 5 ay oldu cok sıkı calısıyorum aynı sekılde beslenmeme de cok dıkkat edıyorum. bunların karsılıgını alıyorum ancak daha belırgın karın kasları ve bıraz daha hacım ıstıyorum kılom 72 boyum 75 optımum whey ve amıno asıt kullandım hepsı bıttı elımde kreatınde var ama kullanmaya cesaret edemıyorum. hangı urunlerı almalıyım l carnıtın kullanmalımıyım bana bı suplement lıstesı cıkarrsanız hergun dua ederım :) tekrar belırtıyım cok buyuk hacım ıstemıyorum oncelık karın kasları tesekkrr ederım..dumbelllls

Back
Yukarı