İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar yıllardır forumu dışarıdan takip ediyorum fakat artık üye olma zamanı geldiğini düşündüm.4 yıldır vg yapıyorum fakat bu sene ilk defa çok ciddi bir girişim yapacağım geçmiş yıllarımda xtend,creatin ve whey dışında kullandığım supplement yoktu.fakat bu kez durumun ciddi olduğunu anladım.Alıcağım supplementler ve kullanım vakitlerimi sizlerle paylaşıyorum ve yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
- Dymatize iso whey
- Weider Amino liquid mega forte
- Mhp Glutamin
- Ultimate Creatin
şuan sadece aklımda bunlar var, bunlar yeterlimi değilmi veya kürüme daha neler ekleyebilirim sizlerin kanaatine bıraktım
Antremandan yarım saat önce bir ölçek creatin ve antremandan 15 dakika önce mega forte ampulunun yarısı, antremandan hemen sonra whey ve glutamin kombinasyonu ve yatmadan önce gh için megafortenin kalan yarım ampulu. Bu şekilde kullanmayı planlıyorum ha birde casein olarak uyumadan bir saat önce lor peyniri tüketeceğim.
Boy: 1.84 kilo: 86

Dymatize güzel ürün , SAF glutamin içeriği onu bir adım daha öne atıyor. Glutamin ve Kreatin'de markanın pek fark edeceğini düşünmüyorum. Mikronize , ortalama denilen markaları tercih edersen paran yanına kalmış olur. Kreatinde dymatize tercih ediyorum , psikolojik mi yoksa ilk onunla başladığım için mi öyle geliyor bilmiyorum ama en olumlu yorum aldığım ürün buydu. Glutaminde gaspari - syntrax hangisi uygun ise fiyat olarak ya da kampanyalı ise onu alabilirsin. Yalnız weider amino liqid forteyi gece ve spor öncesi alacağına bcaa almanı tavsiye ederim. Kendi çalıştığım alan için bu konuda birkaç kelam edebilirim sanırım. 30 yaşından sonra alacağınız 2-3 gram amino asit size büyüme hormonu konusunda düşünüldüğü kadar şeyler katmayacak. Eğer böyle bir durum olsaydı tüm markalar GH 'a yönelik ürünler çıkartırdılar. Hele ki kar marjının bunca yüksek olduğu bir alanda emin ol gözlerini kırpmadan yaparlardı. Ha eğer Growth Hormon vurursan durum tabi ki farklı olacaktır. Direk hormonun saf halini enjekte ediyorsun.
Bunun yerine alacağın bir bcaa sana her anlamda daha pozitif şeyler katacaktır. Kas kütleni arttıracak , haliyle enerji üretimin artacak. Kaslar kendini daha kısa zamanda toplayacak. BCAA'nın etkileri diye yazdığında göreceksindir. Spor öncesinde biraz da aç karnına aldığında growth hormonu daha iyi tetikeyecektir gece kullanacağın amino liquid'ten. Ayrıca weider a.l.forte fiyatları yüksek diye biliyorum. 160 tl kadardı. Bunun yerine yarı fiyatına gasparinin hap amino asitlerini ya da olimp'in xplode bcaa sını tercih edebilirsin. Xtend pahalı , olimp 50 ölçek aynı fiyat iken xtend 30 a aynı fiyattı sanırım.
Ben toz bcaa kullanmıyorum , çabuk kana karıştığı için spor süresince içmek gerekiyor diye. Öncesi ve sonrası şeklinde hap olarak alıyorum. Kendi adıma konuşacak olursam faydasını gördüğümü düşünüyorum.

Biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir umarım. Kolay gelsin

Arkadaşlar foruma yeni üye oldum 172 boy ve 80 kiloyum şuan supplement olarak BSN NOX,animal cuts,beef amino,bcaa toz,cla ve izole protein alıyorum sizce bu kombin zayıflayıp kas kütlemi arttırmama yardımcı olurmu?yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim

Dymatize güzel ürün , SAF glutamin içeriği onu bir adım daha öne atıyor. Glutamin ve Kreatin'de markanın pek fark edeceğini düşünmüyorum. Mikronize , ortalama denilen markaları tercih edersen paran yanına kalmış olur. Kreatinde dymatize tercih ediyorum , psikolojik mi yoksa ilk onunla başladığım için mi öyle geliyor bilmiyorum ama en olumlu yorum aldığım ürün buydu. Glutaminde gaspari - syntrax hangisi uygun ise fiyat olarak ya da kampanyalı ise onu alabilirsin. Yalnız weider amino liqid forteyi gece ve spor öncesi alacağına bcaa almanı tavsiye ederim. Kendi çalıştığım alan için bu konuda birkaç kelam edebilirim sanırım. 30 yaşından sonra alacağınız 2-3 gram amino asit size büyüme hormonu konusunda düşünüldüğü kadar şeyler katmayacak. Eğer böyle bir durum olsaydı tüm markalar GH 'a yönelik ürünler çıkartırdılar. Hele ki kar marjının bunca yüksek olduğu bir alanda emin ol gözlerini kırpmadan yaparlardı. Ha eğer Growth Hormon vurursan durum tabi ki farklı olacaktır. Direk hormonun saf halini enjekte ediyorsun.
Bunun yerine alacağın bir bcaa sana her anlamda daha pozitif şeyler katacaktır. Kas kütleni arttıracak , haliyle enerji üretimin artacak. Kaslar kendini daha kısa zamanda toplayacak. BCAA'nın etkileri diye yazdığında göreceksindir. Spor öncesinde biraz da aç karnına aldığında growth hormonu daha iyi tetikeyecektir gece kullanacağın amino liquid'ten. Ayrıca weider a.l.forte fiyatları yüksek diye biliyorum. 160 tl kadardı. Bunun yerine yarı fiyatına gasparinin hap amino asitlerini ya da olimp'in xplode bcaa sını tercih edebilirsin. Xtend pahalı , olimp 50 ölçek aynı fiyat iken xtend 30 a aynı fiyattı sanırım.
Ben toz bcaa kullanmıyorum , çabuk kana karıştığı için spor süresince içmek gerekiyor diye. Öncesi ve sonrası şeklinde hap olarak alıyorum. Kendi adıma konuşacak olursam faydasını gördüğümü düşünüyorum.

Biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir umarım. Kolay gelsin
bcaa nın yanında arginine veya aol alsam mega forteye göre dahamı kapsamlı olacak sence?

bcaa nın yanında arginine veya aol alsam mega forteye göre dahamı kapsamlı olacak sence?
GH Max içeriğinde arginin ve ornitin var , arginin veya aol şeklinde al illa GH arttırmak istiyorsan. Ama ben paranı buna harcamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bence bcaa yeterli olacaktır. İlla alacaksan da Universal gh max al diyebilirim.

Merhaba kombinasyonum bu şekilde olumlu olumsuz yorumlarınızı rica edebilirmiyim

dymatize iso 100 protein
lcarnitin 3000 mg matrix hardline
weider glutamine 400 mg
universal amino asit 2700

2 hafta oluyor lean bulk'a başlayalı.

şuan xtreme whey, gaspari 8000 amino, olimp multivitamin, jack3 micro ve nutrade argine alıyorum. gücüm kondisyonum yerinde.

o zaman sıkıntı yok kullanmaya devam et onlar sana fazla gelmez az bile gelir yani ben 74 kilo olmama rağmen 7 tablet kullanıyordum ayrıca protein creatin karbonhidrat falan
sıkıntı olmaz.

o zaman sıkıntı yok kullanmaya devam et onlar sana fazla gelmez az bile gelir yani ben 74 kilo olmama rağmen 7 tablet kullanıyordum ayrıca protein creatin karbonhidrat falan
sıkıntı olmaz.
O zaman halsizliği ilk kullanıma verelim pazartesi günü yapacağım sporda alışık olarak kullanırım amino asitti kreatain kullanımı gerekirmi her şeyi anladımda kretaini anlıyamıyorum

rica ederim ama suplementler halsizlik yapmaz normaldir yorulman falan hakkını vererek yapıyorsan antrenmanı
amino asit kullanmadan önce gözlerim kapanırcasına yorgunluk olmuyordu ondan soru bugün oldu tesadüfmüdür bilmiyorum amino asit kullanımınada bugün başladım ilk bacak karın calıstımm agır kılolarla bilemiyorumm olabilir ağır calıstıgımdan kreatin kullanımına gerek varmıdır bilgi verebilirmisiniz

onu diycektim bacak çalıştığın için zaten halsizlik normaldir büyük kaslar daha çok yorar ben bayılacak hale geliyorum antrenman sonu.
kreatin kuvvet arttırmak için çok iyidir ve hacim yapmak isteyenler için iyi bir suplement.ama elindekiler yeterli bence ama bütçen uygunsa tabikide alabilirsin;)

Back
Yukarı