İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
- Ultimate Prostar
- Xtend Endurance
-Musletech Celltech
-Universal ZMA

Kombini tamamlıycam fakat celltech ile cell mass arasında kaldım.

Elimde Musletech Nitrotech whey protein ve Scivation xtend bcaa var. Yanlarina Cellucor c4 performans arttirici almayi planliyorum.
Bu üçlünün yanina da, Multipower la carnitin ekleyerek, bi yandan kas kutlesi inşa ederken, diger yandan da kardiyo destegiyle yağ yakmayi istiyorum.
bu dörtlüyle, istediğim durum ne ölcude gerceklestirilebilir arkadaslar? Ayni anda yag yakip kas yapmak için uygun duşer mi bu kombin?
Tesekkurler şimdiden.

Elimde
gaspari 6000 bcaa
Weider creatin
Weider casein var bulk dönemine giricem yanına nutrade weight gainer 4500 yada whey almayı düşünüyorum boyum 1.83 kilom 70 nasıl kombin etmeliyim whey mi gainer mi almalıyım?

Selam benim elimde protein tozu ve bsn nox var kas kütlesini arttırmak icin bunların yanında ne almalıyım nelerke kompleks yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

-whey protein (optimum, multipower ve mp combat arasında kaldım)

-on creatin

-bcaa, glutamine (xtend düşünüyorum ama tavsiyeye açığım)

-optimum opti-men multivitamin

bu kombinasyonu düşünüyorum. marka tavsiyesi veren olursa sevinirim.

şu an multipower whey ve amino kullanıyorum.

boyum 1,83, kilom 73 civarı.

En iyi aldığım sonuç ;Mp combat
1 gr c vitamini
universal kreatin
Dymatize bcaa
Hardline zma

mp combat nasil bi urun? protein ve karbonhidrat oranlari dengeli mi yoksa protein agirlikli mi? murat tavman da yeni bundan almis bunu kullaniyomus.

bide hardline zma dedigin urun nedir ne ise yarar?

M
mp combat nasil bi urun? protein ve karbonhidrat oranlari dengeli mi yoksa protein agirlikli mi? murat tavman da yeni bundan almis bunu kullaniyomus.

bide hardline zma dedigin urun nedir ne ise yarar?
Mp combat kompleks bir protein tozu içeriğini araştırabilirsiniz .
Zma çinko magnezyum ve b6 vitamini içeren vitamin-mineral desteğidir . Ben uykudan aldığım verimi arttırmak için kullanıyorum ki oldukça başarılı bu konuda .

Iyi gunler arkadaslar

Forumda epeyce dolastim fakat tam bir fikir elde edemedim
2014 kasim ortalarinda creatin ve protein tozuna basladim. Creatini 4 hafta kullanip 2-3 hafta kullanmayarak devam ediyorum. Su andaki fiziksel durumum aslinda yeteli fakat biraz daha hacimlenmek istiyorum. Bana en masum supplementlerden ne oneririsiniz bu kullandiklarimin yanina. Ben bcaa dusundum ama tam karar verremedim.

Bu arada boyum 1.75 kilo 75 yag oranim %11

Cevaplayan arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

Iyi gunler arkadaslar

Forumda epeyce dolastim fakat tam bir fikir elde edemedim
2014 kasim ortalarinda creatin ve protein tozuna basladim. Creatini 4 hafta kullanip 2-3 hafta kullanmayarak devam ediyorum. Su andaki fiziksel durumum aslinda yeteli fakat biraz daha hacimlenmek istiyorum. Bana en masum supplementlerden ne oneririsiniz bu kullandiklarimin yanina. Ben bcaa dusundum ama tam karar verremedim.

Bu arada boyum 1.75 kilo 75 yag oranim %11

Cevaplayan arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
Beslenmeniz düzenli ise olması gereken combi aşağıdadır.

Protein tozu
Glutamin
bcaa
creatin
multivitamin

opsiyonel olarak nitrik oksit içeren perfomans arttırıcılar

Markaları bütçene göre ayarlarsın diye marka yazmadım .

[DOUBLEPOST=1424202552][/DOUBLEPOST]
Beslenmeniz düzenli ise olması gereken combi aşağıdadır.

Protein tozu
Glutamin
bcaa
creatin
multivitamin

opsiyonel olarak nitrik oksit içeren perfomans arttırıcılar

Markaları bütçene göre ayarlarsın diye marka yazmadım .

Cevabiniz icin tesekkurler. 1 sorum daha olacak. Creatini hergun kullaniyorum bu dogru mu yoksa sadece spor yaptigim gunler mi kullanmam gerekiyor bir de bcaa ve glutamin spor gunleri mi yoksa hergun mu kullanilmali ?

[DOUBLEPOST=1424202552][/DOUBLEPOST]

Cevabiniz icin tesekkurler. 1 sorum daha olacak. Creatini hergun kullaniyorum bu dogru mu yoksa sadece spor yaptigim gunler mi kullanmam gerekiyor bir de bcaa ve glutamin spor gunleri mi yoksa hergun mu kullanilmali ?

Kaslar dinlenerek ve beslenerek gelişir bu yüzden bence dinlenme günlerinde de kullanılmalıdır. İsterseniz ölçüyü biraz azaltabilirsiniz. Haftada 1 gün vücudunuzu dinlendirmek için 1 hafta ara verebilirsiniz. Tabi ki bu size kalmış bir şey

Uzun deneyim ve araştırmalarım sonucunda :

dymatize isolate whey
weider kreagenic
weider tribulus
olimp multivitamin
musclepharm assault
g n c coq10
g n c triple fish oil + krill
vitargo electrolyte
weider glutamine
olimp bcaa
ultimate vegetable greens

Sıralama kendi fikrime dayalı olarak, önem sırasına göre oluşturulmuştur. İlk 4 ü bence supplement kullanılacaksa olmazsa olmaz, gerisi isteğe bağlı.

Protein tozu(kompleks) (mp combat)
Nitric Oxide( granade)
Amino asit (universal 3001)
Creatine (mvp)
Demir , Çinko , Omega 3

Sonuç missss clean bulk a yönelik

YAĞ YAKMA ve BÜYÜME İÇİN
Eleştirilerinize Açık Kombinasyonum

SABAH
Uyanınca: CUT

Sabah Ağırlık ve HIIT Kardio Spor Öncesi: GH MAX, Sterol Complex, BCAA (Nitro), Amino 3001, Kreatin
Spor Sonrası: Shake karışımı (Glutamin, Keçiboynuzu Tozu, Keten Tohumu Tozu, Protein)

Kahvaltı ve Öncesinde CLA

ÖĞLE YEMEĞİ:
Yemek öncesi CLA, Animal PAK, Sterol Complex
Yemek Sonrası Ara Öğün: Ultimate Vegetable Greens

GECE:
Uyku öncesi
GH MAX, Sterol Complex, AOL, Glutamin, ZMA, Tribulus

Ne dersini?

Elimde Musletech Nitrotech whey protein ve Scivation xtend bcaa var. Yanlarina Cellucor c4 performans arttirici almayi planliyorum.
Bu üçlünün yanina da, Multipower la carnitin ekleyerek, bi yandan kas kutlesi inşa ederken, diger yandan da kardiyo destegiyle yağ yakmayi istiyorum.
bu dörtlüyle, istediğim durum ne ölcude gerceklestirilebilir arkadaslar? Ayni anda yag yakip kas yapmak için uygun duşer mi bu kombin?
Tesekkurler şimdiden.
50 calibre al c4ün bir numarası yok.

Supplement Cenneti yani :D maddiyat olarak alacak gücüm çok olsaydı.

Whey:
-Weider Whey
Casein:
-Weider Casein
Pre Workout:
-C4 Celletion Xtreme
Bcaa:
-Xtend Bcaa
Glutamin
-Weider L-Glutamin
Weider ZMA
Pre workout ve kreatin içerikli ürünlerim bitince kullanmak içinde
Promera Con-Cret Creatin 96gram
Vitargo veya Maltodekstrin/Deokstriz'i hammade olarak satıyorlar uygun fiyata
Weider CLA

Bunları alırdım.Bulk olarak düşünürsek gainerda eklenebilir.

Back
Yukarı