İdeal kiloya kavuşmak için yeterli mi?

Spor salonuna haftada 4 gün gidiyorum.( Boy 187 cm, 108 kg) Pazartesi salı, perşembe, cuma. 15 dk kadar koşu bandı. Sonra aletlere ve en sonunda da 25-30 dk kadar koşu bandı ile programı birtiriyorum. (Koşu bandı ortalama 6) Mekik yapmakta zorlanıyorum. Belimde problem var. Ayrıca hipertansiyon tedavisi görüyorum.Bu şekilde çalışmak ne kadar doğru sizce. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Herkese hayırlı günler.

Spor salonuna haftada 4 gün gidiyorum.( Boy 187 cm, 108 kg) Pazartesi salı, perşembe, cuma. 15 dk kadar koşu bandı. Sonra aletlere ve en sonunda da 25-30 dk kadar koşu bandı ile programı birtiriyorum. (Koşu bandı ortalama 6) Mekik yapmakta zorlanıyorum. Belimde problem var. Ayrıca hipertansiyon tedavisi görüyorum.Bu şekilde çalışmak ne kadar doğru sizce. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Herkese hayırlı günler.
Cok zor kosu bandinda sadece kosu ile.
Antremandan sonra kosu bandina cik dostum once isindir vucudu daha sonra. 8-9 arasi tempolu yuruyus - 1-2 dakika 5-6 arasi yuruyus - 14-15-16 arasi kosu. Devir daim yap. Kalbinin dayandigi yere kadar git. Ben 24-25 dakikada 330-350 arasi kalori yakiyorum.

Zaten ben de 15 dk ilk olarak 6 kademede yürüyüp daha sonra aletlerle çalışmaya geçiyorum. En sonunda 25-30 dk kadar yine koşu bandına girip işi bitiriyorum.

Hipertansiyonu doktora sorsan iyi olur bence. Hem yüksek tansiyon, hem kardiyo kalbe fazla yüklenmesin.. ?

Çok teşekkür ederim. Doktorumun bilgisi var zaten. Ona göre çalışma yapıyorum.

Kardeşim bence koşma. Kalbi yorma. İlk önce 6. Sonrasında ise 7-7.2 gibi idealdir. İlk önce yaptığın gibi salona gir. 10 dakika yürü. Vücudun ısınsın. Sonra ağırlıklara gir. En sondada kardiyonı yap 25-30 dakika. Ama koşma. Tempolu yürü.

Haftanın 4 günü ve günlerde normal. Birde diyetine dikkat ettinmi. Yavaş yavaş yol katedersin!!!

Back
Yukarı