berkque
Üye
Kepekli makarnayi muhtemelen yagsiz yada cok az yagla yapiyorsun, normal makarna olsa bi derecede o sekilde soguyunca katiyen yenilmez bir hal aliyor birde tavuk kuruyor yaninda eziyete donusuyor. Kokusuda cabasi, makarna ve tavuk birlesince daha fena oluyor ben bi kere denedim kusucaktim ordan biliyorum.Hocam ben haslanmıs tavuk+kepekli makarnayi kantinde actigimda bile kotu kokucak endisesindeyim, bence tavuk yumurtadan daha pis kokuyor
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kepekli makarna yerine bulgura gec, karbonhidrat degeri ayni, kan sekerinide yukseltmez. Ben suan 300 gr bulgurun icerisine (cig agirlik) 1 kasik ev yapimi hafif acili salca, az bisey nane, pul biber, karabiber atiyorum, bulgurlar pismesine yakin (burasi onemli) 2 corba kasigi (30 gr) SIZMA zeytinyagi atiyorum, on numara oluyor. Tavuguda kus basi dogra varsa dokum, yoksa normal tavada cevirerek iyice pisir göm bulgurun icine. Ne tavugun o kurulugu hissediyorsun yerken, nede koku oluyor. Tadi da on numara oluyor. Hatta benim gibi midesizsen cok az bisey hardalda ekleyebilirsin 1 cay kasigi kadar falan yada katkisiz ketcap ama 1 cay kasigini gecirmemeye bak.