İş hayatı olanlar nasıl besleniyorsunuz?

Hocam ben haslanmıs tavuk+kepekli makarnayi kantinde actigimda bile kotu kokucak endisesindeyim, bence tavuk yumurtadan daha pis kokuyor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kepekli makarnayi muhtemelen yagsiz yada cok az yagla yapiyorsun, normal makarna olsa bi derecede o sekilde soguyunca katiyen yenilmez bir hal aliyor birde tavuk kuruyor yaninda eziyete donusuyor. Kokusuda cabasi, makarna ve tavuk birlesince daha fena oluyor ben bi kere denedim kusucaktim ordan biliyorum.

Kepekli makarna yerine bulgura gec, karbonhidrat degeri ayni, kan sekerinide yukseltmez. Ben suan 300 gr bulgurun icerisine (cig agirlik) 1 kasik ev yapimi hafif acili salca, az bisey nane, pul biber, karabiber atiyorum, bulgurlar pismesine yakin (burasi onemli) 2 corba kasigi (30 gr) SIZMA zeytinyagi atiyorum, on numara oluyor. Tavuguda kus basi dogra varsa dokum, yoksa normal tavada cevirerek iyice pisir göm bulgurun icine. Ne tavugun o kurulugu hissediyorsun yerken, nede koku oluyor. Tadi da on numara oluyor. Hatta benim gibi midesizsen cok az bisey hardalda ekleyebilirsin 1 cay kasigi kadar falan yada katkisiz ketcap ama 1 cay kasigini gecirmemeye bak.

Utanilacak bir durum yok arkadaşlar, ben de evden hazırlayıp götürüyorum tüm ogunlerimi. Mikrodalgamiz var sirkette, bir güzel de ısıtıyorum oh mis. Saklama kabi olarak Alaaddin Saklama Kablarini oneririm, ben 180 gibi birşey vermiştim buna, gayet sıcak soğuk tutuyor, sporcu cantalatindan cok daha sağlıklı ve iyi, profesyonel bir ürün.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir gun oncesinden kahalti ve ogle yemegi yapiyorum. saklama kabinda iste tuketiyorum
kahvalti: 100gram yulaf, 30gram pekmez, 150ml sut, 1 yumurta, 10gram findik, 40gram lor, 30gram kasar, 5gram fiber, tarcin
oglen: 200 gram tavuk veya et, 100 gram bulgur veya karabugday, 10 gram zeytinyag

Başkan ne utanması ya senin gibi adam utanır mı :D
Ben okulda,otobüste,hava alanında,yolculuklarımda vs. her yerde yemeklerimi yanımda taşırım.
3 lü kaplarım var öğünlerimi her akşam hazırlarım nereye gideceksem çantama atarım öğünlerimi kaçırmam.
Utanmak için gereken bir şey yok sen onlardan farklısın yemeği yedikten sonra 2 poz ver egonu tatmin et ;)

Back
Yukarı