İçkinin Vücut Geliştirmeye Zararları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan osti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

osti

Üye
Merhaba beyler bir sorum olucaktı söylenildiği kadar içkinin vücut geliştirmeye zararı varmı ?

Kas gelişimini yavaşlatır ve yağ depolanma riskini arttırır. Tabi bu yüksek alımlar için geçerli. Haftada 1 çakırkeyif oldun diye kaslar sönmez. Birçok powerlifter iyi bir antrenmanın akşamında etin yanında birayla kendilerini ödüllendirirler :)

Zararını minimuma indirmek için çalışılmayan günün akşamında almak lazım. Son yemeğin üzerinden birkaç saat geçmişse ve yanında veya üstüne bir şey yenilmezse yağ depolanmasının da büyük ölçüde önüne geçilir. Alkolün kendisinin pek yağlandırma etkisi yoktur, asıl tehlike alkolün yağ yakımına engel olarak yanında yenilenlerin yakımını engellemesi.

Teşekkür

Eyvallah hocam bilgilendirme için teşekkürler.
Haftada bir biradan bir şey olmaz o zaman :)

Anahtar abartmamak. Spor yapmak hayattan zevk almaya engel olmamalı, hayattaki tek zevk de olmamalı. Afiyet olsun :)

Akşamcı olmayacaksan pek sıkıntı olmaz, her akşam takılacaksan geçmiş olsun :)

antreman sonrası için iyi olur diye düşünüyorum .. katabolizmayı durdurabilir :D

arnold da bira içtiğini sölüodu bi videoda.. cocuk gibi süt içmem bira içerim die

antreman sonrası için iyi olur diye düşünüyorum .. katabolizmayı durdurabilir :D

arnold da bira içtiğini sölüodu bi videoda.. cocuk gibi süt içmem bira içerim die
Arnoldun imkanları genişti onla amatör sporcuları bir tutmayalım hem espri yaptı gibi geldi bana ya neyse ara sıra şarap içmek abartmadan tabi pek olumsuz yönde etkilemez

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
Dediğiniz gibi her şeyde olduğu gibi içkiyide kararında içersek ayda yılda bir kere vücut geliştirmeye zararı olmaz.

Alkolun zarari olur mu ya ? Dunyanin 3. harikasi o :)

Back
Yukarı