ethem_official
Üye
Arkadaşlar içim fit 500 ml şişede 30 gr protein ve %0,2 yağ. Oldukça başarılı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam bilmiyorum ama tatlandırıcı olabilir.14.5 karbo neyden geliyor acaba
Happy Center dan 3,95 tl ye aldımFiyatı ne kadar pınar sütte çıkarmıştı henüz yeni
Sütteki laktoz diye tahmin ediyorum.14.5 karbo neyden geliyor acaba
Evet mümkündürSütteki laktoz diye tahmin ediyorum.
Bencede olayı bitiren karbonhidrat oranı. Düşürmeleri gerekir.Yağ oranının düşük olmasından ziyade karbonhidratın düşük olmasını tercih ederdim
Sent from my ZUK Z1 using Tapatalk
Asıl olay bence tamamen pazarlama stratejisi. Spor yapanlar içim deniliyor fakat ne kadar fayda sağlayacağı aşikar. Tamam light süt kullanıyorsun fakat karbonhidrat ın niye yüksek. Saçma tamamiyle satışa yönelik bir ürün.Iş şeye döndü zaten. Protein tozunu bindir uğraş karbonhidrattan ayır sonra git içine şeker kat. Bir de MCT ve CLA tarzı yağlar kat. E zaten süt doğal olarak hepsinden içeriyordu.
Sent from my ZUK Z1 using Tapatalk
Laktoz bende aşırı şişkinlik yapıyor. O yüzden light sütten ziyade laktozsuz süt tercihim.Bence çok rahatsız etmediği sürece laktozu ayırmamak lazım. Laktozun uzun vadede faydaları var
Kefir aslında hazırdan ziyade ev ortamında yapıldığında daha başarılı.Kefir daha iyi
Herşeyin doğalı esas olandır. Fakat yaşadığımız ortamda maalesef doğal ürünler bulamıyoruz. Dolayısıyla ek besinlere yöneliyoruz.1 litre dogal inek sutunde 45 gr ptotein vardir.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi