Ğögüsteki yağlar

Evet arkadaşlar 3 ay önce basladığım diyet ve spor işe yaradı boy 1.82 kilo 120 den 108 kiloya geldim.Fakat gögüs bölgemdeki yağlar kaldı karnım eriyince dahada belirginleştiler.Sizce evde bu yağları nasıl eritebilirim?

Bölgesel yağ yakımı yapamazsın.Ayrıca enson yağlanan ve en son yağ yakılan bölge göğüs olduğunu duymuştum ne derece doğrudur bilmiyorum.

Arkadaşım bende diyete başladığımda 178 cm boy 91 kiloydum.Şimdi 73 kiloyum hala göğüslerim var :) Hacimsel olarak küçülüyorlar ama erimesi çok zor bir bölge.Doktora gittim spor yap az yağlı ye dedi.Bakalım ne zaman eriyecek :)

Vücudum göğüslerim haricinde orantılı.Hatta çevremdeki insanlar artık kilo vermeyi bırakmamı söylüyorlar.Ancak bu lanet olası göğüsler yüzünden bırakamıyorum of :(

Evet göğüsteki yağı atmak çok zordur bendede vardı çünkü göbek felan erir ondan sonra göğüs felanda gider aslında sürekli heryerden veriyosun ama azar azar gittiği için biraz zaman alıyor anlıyacağın sabretmen ve spora asılman gerekiyor yoksa erimez onlar tabi birde güzel bi diyet programı almalısın diyetisyenden :)

Back
Yukarı