üstadlardan görüşlerini istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0nder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0nder

Üye
ilk önce 2 ayım bitti ve 1 ocakta 3.ayıma gırmıs bulunmaktayım.Artık vücuda gore bi program cıkartılması gerektıgını okumustum flexor hocanın yazdıgında.Ve fotoğraflarımı koyup değerli hocalarımdan program yazmalarını istiyicem.Ayrıca benim gittigim body salonunda yani polis merkezi olduğu ıcın herhangı bı body hocası yok.Bende bodyforumtr sankı benım hocammıs gıbı herseyı burdan ogrenıcem artık.Ve bana program yazmanızı ıstıyıcem.

Eklentiler

• IMG_0764.jpg
    IMG_0764.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 464
  • IMG_0765.jpg
    IMG_0765.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 425
  • IMG_0767.jpg
    IMG_0767.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 444
  • IMG_0768.jpg
    IMG_0768.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 453
  • IMG_0770.jpg
    IMG_0770.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 410
ayrıca 2 ay gıttıgım salonun hocası bana beslenme programın olmadıgı ıcın gecen persembe beslenme programı verdı artık onu uyguluyorum.Diyaframım sısmıs onu soyledı. yanı göbekde herhangı bı yağ yok. ve sızden rıcam dıyaframım ne zaman eskısı gıbı olur ?

sana klıasık bir proğram 1,gögüs biceps
dinlenme
omuz triceps
dinlenme
bacak sırt
odinlenme
1 gun calıs 1 gun dinlen

bana tam isimleriyle yazarsan. yani haftada 4 gunde olabilir. Yani tam isimlerini yazarsan ıngılızce bende ınternetten bakıyım resimlere. bide kaç set falan

gogus bench press 4*10
inclıne bnch press 4*10
dumbel fly 4*10
pullover 4*10
biceps
barbel curls 4*8
concertion curls 4*8
triceps
french press 4*8
bench dips 4*8
bacak
leg extention4*10
squat 4*10
lep press 4*10
seated calf raises 4*10
omuz dumbel raises 4*10
bedind the neck press yanı enseye press 4*10
lateral raise 4*10
uprright row 4*10
bu hareketlerı yap hersey ortada ;)
1 gun calıs 2, gun dinlen 3 calıs 4 dinlen seklınde

Son düzenleme:
2 ay 8 haftalık bir program

1.gün göğüs kol

bench press 4 set 12-10-8-8
dambıl flat flyf 4 set 10-10-8-8
incline press (smith press makinesindede olur) 3 set 12-10-8
polaris-kelebek 3 set 12-10-8

kol

dambıl curl 4 set 12-10-10-8
hammer curl 4 set 10-8 tekrar
scot curl 4 set 10-8

2.gün omuz triceps

makinede omuz press 4 set 12-8 tekrar
lateral 4 set 12 tekrar
upright row 4 set 10-8
front raises 3 set 10 tek

triceps

push down 4 set 12 -8
lying tirpceps (skull curl sanırım sehpada yatarak z barla anla indiriş yapıyorsun) 4 set 10 -8
dips (sehpada yada istasyonda yaapbilrisin)

3.gün sırt bacak

sırt
lat pull down 5 set 10 tekrar (duruş bozukluğu var sanki onun için set sayısı fazla)
dambıl row 4 set 10 tek
seated row 4 set 10 tek
wide grip pull down (45 derece eğimli açıyla eller geniş tutuş ) 3 set 10 tek

bacak

leg pres 4 set 12 tek
calf raises 4 set 15 tek
leg extension 4 set 12 tek
leg curl 3 set 10 tek

göğüs ve omuz günleri bilek çalışabilrisin.her antreman sonunda mekikler unutma başlamdan öncede özellikle sırt günü 3-4 set ters mekik.

göğüsten sonra bir gün kesin dinlen.1 gün alona git bir gün dinlen.2gün boş olursa ki oalcak 1 gününü mideye ayır.

gogus bench press 4*10
inclıne bnch press 4*10
dumbel fly 4*10
pullover 4*10
biceps
barbel curls 4*8
concertion curls 4*8
triceps
french press 4*8
bench dips 4*8
bacak
leg extention4*10
squat 4*10
lep press 4*10
seated calf raises 4*10
omuz dumbel raises 4*10
bedind the neck press yanı enseye press 4*10
lateral raise 4*10
uprright row 4*10
bu hareketlerı yap hersey ortada ;)
1 gun calıs 2, gun dinlen 3 calıs 4 dinlen seklınde

Ayrıyetten bicepse dumbell curl le hummer curl de eklenebilir.

forumda ornek programlar var onlardan başla flexor hocanın programları var bıraz zamanını ayır ve arama yap vucut ta ben bırsey goremedım komple çalışılması gerek ımkanın varsa spor salonuna yazıl

herkeze teşekkür ederim bunu uyguluycam.Söyle bişey var gıttıgım merkezde butun hareketler zaten var sadece hoca durmuyo bu kadar.artık bende her ay buraya fotoğraflarımı yukleyıp sızden yorum ve program ıstıyıcem

2 ayda hıc ilerlememişsin hareketler önemli ama asıl önemli olan beslenme beslenmen iyi olamadıktan sonra ilerleme olmaz
kendıne bir beslenme proğramı cıkart nasıl bir beslenme proğramı deme formda var
Ayrıyetten bicepse dumbell curl le hummer curl de eklenebilir. dynoma adam zaten 2 ayda ilerleyememiş 4 tane yaparsa bicepste hiç ilerleyemez 2 tane hareket yeter 4 hareket bir buna değil herkese fazla kucuk kasa 4 hareket girilmez

Son düzenleme:
2 ay 8 haftalık bir program

1.gün göğüs kol

bench press 4 set 12-10-8-8
dambıl flat flyf 4 set 10-10-8-8
incline press (smith press makinesindede olur) 3 set 12-10-8
polaris-kelebek 3 set 12-10-8

kol

dambıl curl 4 set 12-10-10-8
hammer curl 4 set 10-8 tekrar
scot curl 4 set 10-8

2.gün omuz triceps

makinede omuz press 4 set 12-8 tekrar
lateral 4 set 12 tekrar
upright row 4 set 10-8
front raises 3 set 10 tek

triceps

push down 4 set 12 -8
lying tirpceps (skull curl sanırım sehpada yatarak z barla anla indiriş yapıyorsun) 4 set 10 -8
dips (sehpada yada istasyonda yaapbilrisin)

3.gün sırt bacak

sırt
lat pull down 5 set 10 tekrar (duruş bozukluğu var sanki onun için set sayısı fazla)
dambıl row 4 set 10 tek
seated row 4 set 10 tek
wide grip pull down (45 derece eğimli açıyla eller geniş tutuş ) 3 set 10 tek

bacak

leg pres 4 set 12 tek
calf raises 4 set 15 tek
leg extension 4 set 12 tek
leg curl 3 set 10 tek

göğüs ve omuz günleri bilek çalışabilrisin.her antreman sonunda mekikler unutma başlamdan öncede özellikle sırt günü 3-4 set ters mekik.

göğüsten sonra bir gün kesin dinlen.1 gün alona git bir gün dinlen.2gün boş olursa ki oalcak 1 gününü mideye ayır.

o kadar çok işime yaradıgı tahmın bıle edemezsın dıyecegım tek kelıme allah razı olsun yanlız söyle bi problemım var.15 gundur ben bı programa uyuyodum son 15 gundur yanı hocam vermıstı gercı o spor salonuna gıtmıyorum artık paragöz cıktı hocada verdıgı program suydu gınede bakarmısın abi? sımdı ona 15 gun daha devam edıyımmı yoksa dırek verdıgıne baslıymmı?
a programı,
bench press 4set
yatarak yana acıs 3
ust gohus dambılla3
pulower3
lat genıs genıs one4
tek dambıl rowing3
oturarak karna cekıs3
leg extention4
10ar tane yapılcak her sette set sayısı yanda yazıyo
b programı

militer pres makina öne4
ayakta yana acıs3
tek dambıl öne kaldırma3
scat curl zbar4
alternate curl 3
tek dambıl triceps3
triceps makina4
mide

cevap verirsen o kadar cok ısıme yarıyıcakkı ayrıca buda bugunku spor sonrası goruntulerım ve poz verme konusunda ıyı degılımdır.Tekrardan allah razı olsun beslenme programımıda yaptım

Eklentiler

• IMG_0772.jpg
    IMG_0772.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 404
  • IMG_0771.jpg
    IMG_0771.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 372
  • IMG_0774.jpg
    IMG_0774.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 406
  • IMG_0775.jpg
    IMG_0775.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 385
  • IMG_0773.jpg
    IMG_0773.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 396
2 ayda hıc ilerlememişsin hareketler önemli ama asıl önemli olan beslenme beslenmen iyi olamadıktan sonra ilerleme olmaz
kendıne bir beslenme proğramı cıkart nasıl bir beslenme proğramı deme formda var
Ayrıyetten bicepse dumbell curl le hummer curl de eklenebilir. dynoma adam zaten 2 ayda ilerleyememiş 4 tane yaparsa bicepste hiç ilerleyemez 2 tane hareket yeter 4 hareket bir buna değil herkese fazla kucuk kasa 4 hareket girilmez

neye göre kime göre 2 ayda ilerleyememiş merak ettm arkadaşın önceki halini nerde gördün acaba?

tolivefor ben medyumum allah göz vermiş insanlara dikkatli bak resımlere resımlerde ne görüyon hıc bisey 2 ay da iç biceps 2 ayda uzun kafa triceps yan kafa triceeps ve orta gögüs birz kendını farkettırır ama hiç bişey benle bozmaya calısacana dikkatlı bakarsan analarsın

tolivefor ben medyumum allah göz vermiş insanlara dikkatli bak resımlere resımlerde ne görüyon hıc bisey 2 ay da iç biceps 2 ayda uzun kafa triceps yan kafa triceeps ve orta gögüs birz kendını farkettırır ama hiç bişey benle bozmaya calısacana dikkatlı bakarsan analarsın

tamam o konda haklı olabilrsnde 3 ay önceki halini koymşta ben mi göremedim acaba ? tek unsurla karşılaştırma nasıl yapılabiliyor onu anlayamadım.

foto 2 ay sonra cekılmıs die bişey yazılmamıs fotosunu oymus 2 ayım bitti denmıs ne anlıyosun bunu demekle tolivefor

Dumbel curl le hummer curlu ayrıyetten alternatif olarak söyledim. İkiside bicepsin temel hareketlerinden conc.curl ile değiştirilebilir.

dynoma yanlıs biliyosun bicepsin temel hareketı sadece 3 tanedir drag curl barbel curls zbarl culrs tur
ayrıyeten dambıllarla yapılan hareketlerin coğu izole hareket grubuna girer

neye göre kime göre 2 ayda ilerleyememiş merak ettm arkadaşın önceki halini nerde gördün acaba?

arkdaşım sen yabancısın galiba foruma konan fotolarda aranılan nitelikler 2 aylıksa en azından rocky kıvamında olacak 5-6 aylık demek ne demek arnold demek.1 yılı doldurdu mu zaten ronnie oluyorsun 2+ yıllıksa mr.olimpia forumda ne işin var....
onder msj kutuna bakarsan yeni mesaj attım.yavaştan beslenmeyide arttır.sonra gelişemez hatayı programda bulur sürekli program değiştirirsin yinede aynı kalırsın.

benim sormak istedğim bi konuda karnım şişti. ama yağlanma yok. aslında varmı yokmu bılmıyorum ama bayagı sıstı.hocama sordum dedıkı dıyaframın sısmıs beslenme programsız yedıgın ıcın. verdiği karbonhidrat kilo aldırıcı tozu gunlk 8 olcekten 4 olcege ındırdım off gunlerdede 2 tane. acaba ondanmıydıo yoksa gerçekten yağlanarakmı kılo alıyorum lutfen yardımcı olurmusunuz

cevap vericek yokmu:S yukardakı soruma yanı hacım alırken dırek kas olarak almıyoruz demı gobek falan etleniyo sırt falan?

Back
Yukarı