tuçe
Üye
ilk sene sınava zaten öylesine girmiştim kazanamamıştım zaten tam denk gelmiş çünkü liseden mezun olduğum yaz mikrobik ateşli bi hastalık geçirip 1 ay hatanede yattım okulların başladığı aylarda aralığa kadar geçmesiyle uğraştım u arada kilo veririm diye ve birazda dinlenirim diye başvurmadım bu senede dershaneye gitmiştim ama yine olmadı hem kilo vermedim hemde istediğim puanları alamadım iyice depresyona girdim gelen bölümler var fakat yıllarca okuduktan sonra işsiz kalınan bölümler mesela sanat tarihi edebiyat tarih formasyon kaldırıldığı için bu bölümlerde öğretmen olamıyor artık zaten bu bölümlere giden arkadaşlarımında hangi akla hizmet buraya gittiklerini bilmiyorum ailemde sürekli baskı yapıyor ne olursa olsun bi böüme git hangi bölüm olursa git kaç yaşına geldin yeter beklediğin diye bu ikinci girişimdi açıköğretim adalet düşünüyordum ama bilmiyorum sizce ne yapayım 1 sene hazırlanıyımmı yoksa hangi bölüm olursa gidiyimmi habide dışarıyı yazmamıda istemiyorlar bu arada 21 yaşındayım 91 doğumluyum yani çoğu kişide napıcan açıköğretimde diyor kafam çok karışık bi öneride bulunursanız çok sevinirim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:57 ----------
konuyu düzenleyi bulamadım ekyerleştirme tercihleri geldiği için yazdım bu yazıyı normal tercihler olup bitti bile her türlü önerinize açığım lütfen sadece ne düşünüyorsanız yazın
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:57 ----------
konuyu düzenleyi bulamadım ekyerleştirme tercihleri geldiği için yazdım bu yazıyı normal tercihler olup bitti bile her türlü önerinize açığım lütfen sadece ne düşünüyorsanız yazın