üç aylık gelişimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baking29

Üye
3ro8z.jpg

arkadaşlar ilk fotoğraf salondakı ilk haftamdan. diğer ikisi ise 3. ayın ilk antenmanından.. şu an dördüncü aydayım ama en güncel fotoğraflarım bunlar sizce bu gelişim yeterlimi yoksa azmı?

bu arada gerekli pozlar konusundan özür dilerim ama şu an onu yapabileceğim bi makinem yok ne yazıkki(telefon kamerasıyla yapınca puslu oluyo)

Son düzenleme:
vucüdun iyi gelişmiş kas açısından büyüme olmuş .. ilk başlarken boy ve kilon kaçtı ve ne çalıştın ağırlık filanmı ? şuan kaç kilosun

vucüdun iyi gelişmiş kas açısından büyüme olmuş .. ilk başlarken boy ve kilon kaçtı ve ne çalıştın ağırlık filanmı ? şuan kaç kilosun

başlangıc
kilo:63
boy:1.78
ağırlık: göğüste makinede 10+ dambıl 5+
kolda:7.5+

şimdi:
kilo:70-71
boy:178.5
ağırlı: göğüste 22.5 ve üstü kolda 12.5 ve üstü omuz diğer bölgelerde 10 ve üstü.

ayrıca ikinci aydan beri karbonhidrat-protein alıyorum

anladım bende yeni başlıyorum boy 1.90 kilo 61 boya göre kilo az . ağırlıktan başlamayı düşünüyorum kolda 12 + göğüstede aynı evde çalışıcam şimdilik .. karbonhidrat protein alımını supplementlerdenmi sağlıyosun yoksa ?

anladım bende yeni başlıyorum boy 1.90 kilo 61 boya göre kilo az . ağırlıktan başlamayı düşünüyorum kolda 12 + göğüstede aynı evde çalışıcam şimdilik .. karbonhidrat protein alımını supplementlerdenmi sağlıyosun yoksa ?

supplementlerden sağlıyorum ama yememede ağırlık veriyorum. bence başlamadan önce bi ay kilo almaya bak spor yaparken kilo almak daha zor oluyo ve 12+ başlamak için ağır olabilir bu konuyla ilgili antrenman kısmında çokca konu var.

protein kullandıgın cok bellı :D vucudun asırı gelısmıs ama kamera acılarındanda kaynaklanıyo olabılır . vucut olculerını yazarsan tam anlayablırız .

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı