çok terliyorum kaslarım mı eriyor..?

Arkadaşlar 2-3 senedir yapıyorm . 57 kilodan 75 kiloya geldim.yağ oranım % 17-18 gibi. Ancak çok terliyorum hızlı kilo verebilen zor kilo alabilen biriyim. Ama ekto deilm yağlıyim çünkü. Çok terlediģim icin kaslarım da küçülme olur mu

Ciddi olarak söylüyorum, psikolojini düzeltmen gerekiyor. Alabileceğin en büyük yardım henzü gençken önlem alman gereken takıntıların olduğu gerçeğini anlaman olur.

Soruna gelirsek, hayır, kasların erimiyor. Genetik olarak şanssız da değilsin. herhangi bir hormon sorunun da yok. Açtığın başlıklar hep içinde bulunduğundan şüphelendiğim kötü durumlarla ilgili ama bunların hepsi kuruntunun ürünü. Obsesif olman dışında gayet iyisin. Kendini dinlemeyi bırakıp dikkatini dışarı yönelt.

dostum yaz mevsimine girdiğimiz için antrenman sırasında olması gerektiğinden daha fazla terliyoruz. kilonu korumak için bol su içmeni tavsiye ederim. günde 4 litre

öyle kolay kolay kaslar gitmez. Kasların gitmesi için HARBİ HARBİ aç kalman gerekir. Kasların eridiği yalanı supplement firması kontrölündeki dergilerin millet sabah kalktığında wheye abansın diye uydurulmuş saf yalandır.

Back
Yukarı