çok mu ağır?

programım şöyle ;

salı omuz
perşembe biceps triceps
cumartesi sırt bacak
pazar göğüs

bu programda karnı boş günlere alsam boş günlerimde çalışsam sadece karnı bir problem olur mu? vücudu fazla hırpalamış olurmuyum? yaş 19 boy 176 kilo 70 günde kilo çarpı 2 gram protein alıyorum antrenman sonraları whey kullanıyorum.şimdiden teşekkürler

benim antremanımda seninkine benziyor iyi beslendiğine göre pek sorun olmaz diye düşünüyorum ben gayet memnunum gidişattan.

ptesi: gögüs biceps
salı: omuz karın
çarşba: ön kol kanat
perşm: triceps
cuma:gögüs biceps
ctesi: omuz karın
pazar: kanat triceps

benm programım çok mu agır asıl ya ama her bölgeye eşit davranmak lazım

ptesi: gögüs biceps
salı: omuz karın
çarşba: ön kol kanat
perşm: triceps
cuma:gögüs biceps
ctesi: omuz karın
pazar: kanat triceps

benm programım çok mu agır asıl ya ama her bölgeye eşit davranmak lazım

Böyle devam et sonra çubuk kraker gibi oldum diye konu açarsın :)

Biraz araştır forumu kendine uygun bir program hazırla, bu şekilde devam edersen birşey bekleme.

Böyle devam et sonra çubuk kraker gibi oldum diye konu açarsın :)

Biraz araştır forumu kendine uygun bir program hazırla, bu şekilde devam edersen birşey bekleme.

ama ne bileyim böyle daha iyi oldu gibi böyle daha çabuk gelişme oldu bence önceden bir günde bütün kasları çalıştırırdım 1 gün dinlenirdim sonradan malum 2 2.5 saat gittiginden böyle bir şeye karar verdim zaten forumuda önceden çok okurdum ama bilmiyorum ya 1 aydır bunu uyguluyorum daha iyi oldu gibi geliyor bana neyse yeni bir konu açıyım bak kuşkulandırdın beni :S

ama ne bileyim böyle daha iyi oldu gibi böyle daha çabuk gelişme oldu bence önceden bir günde bütün kasları çalıştırırdım 1 gün dinlenirdim sonradan malum 2 2.5 saat gittiginden böyle bir şeye karar verdim zaten forumuda önceden çok okurdum ama bilmiyorum ya 1 aydır bunu uyguluyorum daha iyi oldu gibi geliyor bana neyse yeni bir konu açıyım bak kuşkulandırdın beni :S

Standartları olmayan bir spor olduğu doğru ama herşeyin bir oluru vardır, 7 gün ağırlık antrenmanı olmaz.

Back
Yukarı