• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

çok fazla kilom vardı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jisguy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
115 lkilodan 108 kilo gayet iyi bence yavas yavas zaten olacak birşeyy yaşın çok genc sen 1 ayda istedigin kiloya hemen varamazsın bu konu hakkında araştırma yapmanı özellikle beslenmene önem vermen gerekir yani düzenli olman 18 yasında yemeden içmeden falan kesilme sakın düzenli spor düzenli beslenme yinede tebrikler devam çalışmaya

bence gelişimin çok iyi. şuan yapman gereken tek şey cardıo ve beslenme programın sağlamlığı kardesim . spor salonundaki hocalarının sana verdiği beslenme düzenini bozmazsan istediğini elde edebılırsın tabı bu hemen olacak bişey değil. azmin elınden hıc bır sey kurtulmaz devam ;)

Bu sporda her şeyden önce "Azim, istek" olmalı ki bunlar bende var diyorsan senin yapman gereken beslenmeyi, cardioyu ve norma idmanlarını belli bir düzen içinde, bunlara sadık kalarak çalışmak.
Bunları yaptıktan sonra zaten Allah'ın izniyle istediğin yerlere gelebilirsin.
İyi günler,

Beslenmene dikkat etmelisin . Gerisi azminle gelekcektir .

ilk fotoğrafları 7 mayıs'ta eklemişim.yeni fotoğrafları bu akşam koyacağım bakalım vücut kendini biraz toparlayabilmiş mi?diyetimi tam anlamıyla uygulayamadım ama sporumu hiç aksatmadım bakalım fotoğarfları yükleyelim kararı siz verin...

Bak dıyetı tam olarak uygulamadım demıssın, kesınlıkle bozmamaya calıs beslenme ınanılmaz derecede onemlıdır sporda. Ayrıca ahmet şerif ızgorenın dedıgı gıbı mucadele ruhun varsa yeter zaten birde biraz sabır.

Beslenme - Spor birbirinden kopmaz. Sakın ama sakın ıhmal etme, bu ıs sabır ısıdır boyle devam edersen en gec yazın sonuna kadar bayağı bir zayıflarsın.

eyvallah hocam önerinizi kesinlikle dikkate alıcam.an itibariyle 100 kilo geliyorum.bel 111 cm(6 cm bel incelmiş bu çok güzel)fotoğrafları birine çektirebilirsem ekleyeceğim.

Back
Yukarı