çaylak58 antreman günlüğü

boy : 183
kilo : 68
yaş 17

bugün daha nce yaptığım antramanları unutup yeniden başladım , p90 programının cardio ve abs videolarını bitirdim , bittikten sonrada 2 adet çiğ yumurta içtim

( biraz göbek var :) )

bugun ise , yine p90dan chest&back ve ab ripper videolarini bitirdim , antrmndan bi yarim sonra 320 gram ton baligi yedim tavuk falan derkn yaklask 100 gram protein aldim , p90in bitmesine 89 gun kaldi :) ilk gun cok zorladi acikcasi , dunki yaptiklarimi programdan saymadim cunku p90 programi disinda yapmistim .

Son düzenleme:
bugün 2. gün plyometrics antramanını bitirdim ve en yorulduğum antremandı ama zevkli geçti ilk başlarda hiç terlemezken şimdi su gibi oluyorum galiba kaslarım esniyor :) birazdan protein alacağım , yaklaşık 70-80 gram kadar :)

bugün shoulders&arms çalıştım ardırdından ab ripper x , antremandan sonra yaklaşık 30 -35 fram protein ve 3-4 gram yağ aldım

bugün yoga vardı açıkcası 1buçuk saat yoga fazla ve gereksiz geldi o yüzden strech videosunu bitirdim , heralde diyette olduğumdandır çok fazla acıkıyorum :)

legs&back ve ab ripper çalıştım nedense acayippp zorlandım terlmedim bile bu antreman eziyet gibiydi :(

Anladığm kadarıyla zayıfsınız.Ben de zayıfım.Bu program işe yarıyor mu ? Yani kas yapmaya yardımcı oluyor mu zayıflamadan ?

Back
Yukarı