çalişma programi önerirmisiniz

nunar39

Üye
Sa arkadaslar hepınıze kolay gelsın oncelıkle ben bu sporu yapmaya baslayalı 1 bucuk ay oldu ama oncedende alt yapım var spora haftada 4 kez gıdıyorum pazartesi çarşamba cuma ve cumartesi düzenli olarak çalısıyorum bana bu gunlere uygun calısma programı onerırmısınız
PAZARTESİ : GÖĞÜS
ÇARŞAMBA: ÖN KOL ARKA KOL
CUMA : OMUZ BACAK
CUMARTESİ: KANAT SIRT

ve ayrıca amino asit almayı dusunuyorm yasım 17 boyum 1.80 ve kilom 75 bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim ..

Programını ayrıntılı yazki düzeltelim yanlış birşey varsa.Amino asit alma gereksinimi nereden hissetin anlamdım 1.5 ay olmuş diyosun tavsiyem ek ürünleri 6. aydan sonra kullan

Programını ayrıntılı yazki düzeltelim yanlış birşey varsa.Amino asit alma gereksinimi nereden hissetin anlamdım 1.5 ay olmuş diyosun tavsiyem ek ürünleri 6. aydan sonra kullan

Hareketlerin isimleri tam olarak bilmiyorm ama hareketleri 4x10 olarak giriyorum Kütle yapmak istiyorum setleri nasıl girmeliyim ve önerebilecegin gzl bi prog varmı amino asit içinde bnm 2 ayda gelısmem lazım yanı yaza kadar ve bunun ıcın herkez bana amıno asıt kullanmamı soyluyor sonradan amıno asıtın bana bı zararı olabilirmi cunku spora devamlı gelmıyecegım

1 gunde hem arka kol he önkol calısma verım alamzsın kolu cok yorarsın

gogus- bıceps
omzu arka kol
sırt bacak

daha uygun olur

biceps - tricepsleri aynı zamanda yapma , tabi yapıp çok güzel şekilde geliştirenlerde var ama ayrı bi söz konusu tabi , benim önerim sana .

1. gun : gogus- biceps - üst mide
2. gün : omuz - triceps - alt mide
3. gün : sırt - kanat
4. gün : bacak - trapez ' yapabilirsin
5. gün : off verebilirsin

eğer yeniysen birden yuklenme ve her gunde 1 ara ver kasların otursun açılsın :))

bence alt mıde ust mıde ayrı gun calısmayın aynı gun calısın oblıkte calısın hepsı bır butun antreman bıttıgınde mekıge gecın hatta belde calısın komple calısmıs olucak her yan:)

arkadaslar sız bnı yanlıs anladını bnm sordugum ve merak ettıgım yanı gogus calısırken hangı hareketlerı yapmalıyım sırasına göre

Back
Yukarı