Bildiğimiz üzüm değilki bu çok faydalı birşeyde değil
yinede dikkat et , ben olsam ki oyle yapiyorum sadece sabah kahvaltisinda yulaf ile tuketiyorum kuru uzum u
İçindeki karbonhidrat fruktozdan gelmektedir yani şekerin bir türevidir benim canan karataya katıldığım tek nokta şeker şekerdir hiç bir türlü meyve diye ayrıcalık gösterilmemelidir , ayrıca o değerler her meyvede var.Neden peki?4 Paket yediğinizde 7 gram protein 65 gram karbonhidrattan bahsediyor..
12 paket yeseniz 7*3= 21 gram protein 65*3=135 gram karbonhidrat ve bu rakamlar görünürde çok iyi.Eğer zararı var ise beni bi yeşillendirin de yemeyi keseyim???
kilo almaya çalışıyorum.başta 4 paketteki değerlerinin ne olduğunu yazmıştım zaten.asıl yani 1 dakika içinde 4 paketi yiyebilirsiniz basit yemesi.Peki bu sanırım basit karbonhidrat kısmına giriyor değilmi?Paketinde değil 100 graminda 7 gr. proteinden bahsediyo bi paket 25 gram olduğuna göre 4 pakette var 7 gr üstelik 294 kalori 7 gr protein icin kilo almaya çalışmayan birisi için fazla
harbiden hacı ya ben hesabı yanlış hesaplamışım 195 gr karbonhidrat yapar 12 paketi ( 300 gr üzüm)65 x 3 nasıl 135 diye bir Allahın kulu sormamış da herkes kaloriye takılmış.