Üzüm'ün Müthiş Değeri

Beyler bu okullarda dağıtılan üzümlerden geçti elime.Bir paketi 25 gram net.Değerler fotoğraftaki gibi.Ayrıca 25 gr lık pakette ortalama 60 adet üzüm var ve yenmesi çok kolay hemen hepsini bi anda yiyebiliyorsunuz.

Eklentiler

• ft.jpg
    ft.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 390
  • ftt.jpg
    ftt.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 430
yinede dikkat et , ben olsam ki oyle yapiyorum sadece sabah kahvaltisinda yulaf ile tuketiyorum kuru uzum u

hocam nedenini söylein bana ? :D hani corn flakes dersiniz yada basit bir şeker dersiniz karb.çoktur ama zararlıdır. bu üzümde mi zararlı? bakın 12 pakette yukarıda saydığım değerler var hem ucuz hemde kolay yenilebilir.

Neden peki?4 Paket yediğinizde 7 gram protein 65 gram karbonhidrattan bahsediyor..

12 paket yeseniz 7*3= 21 gram protein 65*3=135 gram karbonhidrat ve bu rakamlar görünürde çok iyi.Eğer zararı var ise beni bi yeşillendirin de yemeyi keseyim???
İçindeki karbonhidrat fruktozdan gelmektedir yani şekerin bir türevidir benim canan karataya katıldığım tek nokta şeker şekerdir hiç bir türlü meyve diye ayrıcalık gösterilmemelidir , ayrıca o değerler her meyvede var.

bu arada ektomorfum.önermiyosunuz demek?tamam kesiyorum artık.[DOUBLEPOST=1496483028][/DOUBLEPOST]
Paketinde değil 100 graminda 7 gr. proteinden bahsediyo bi paket 25 gram olduğuna göre 4 pakette var 7 gr üstelik 294 kalori 7 gr protein icin kilo almaya çalışmayan birisi için fazla
kilo almaya çalışıyorum.başta 4 paketteki değerlerinin ne olduğunu yazmıştım zaten.asıl yani 1 dakika içinde 4 paketi yiyebilirsiniz basit yemesi.Peki bu sanırım basit karbonhidrat kısmına giriyor değilmi?

Back
Yukarı