Üstadlar bir yardım edin lütfen (agrim var)

Body'e başlayalı 3 ay oldu 2. ayımda kilo almama destek olsun diye hardline progainer ve arjinin almışdım , progainer bitti ve arjinine devam ederken gaspari aminomax 8000 kullanmaya basladim 4 gun once ve 2 gündür kalp cevremde sancı var ve yemek yerken agrı giriyor sebebi ne olabilir lütfen yardim bekliyorum (burasi hastane diil vb. yorumlar yapmayın bunun bende farkındayım sadece daha önce yaşamış olan varmı):(

normalde progainer böyle yan etkiler yapmaz daha çok kaşıntı, sivilce gibi şikayetleri var progainerin ve aldığın arginin tamamen gereksiz 1 seneden önce tavsiye etmiyorlar hiç bir forumda hatta BB de bir eleman 6. ayında No Xplode kullandığını beslenmesininde iyi olduğunu söylemiş ama hiç bir etki alaadığını yazmış ağrı nın sebebi ise herkezin genetiği bir değildir bu olayı sadece supplemente bağlamamalısın hastaneye gidip test yapmanı öneririm

önerin icin ve cevap verdigin icin cok sagol acikcasi gitmeyede korkuyorum cunku doktor buyuk olasilikla duyar duymaz supplementlere ve bodye baglicak olayi ve bu yüzden ailemle karsi karsiya gelip sporu zorla birakmama sebep olabilir . Ama bir şekilde baktırıcam ve önerinle arjinini bir süre kesicem

Arjinin vazodilasyona yardımcı olur. Yani damarları genişleterek kanın daha kolay ve hızlı akmasını saglar. Daha cok antrenman performansına yönelik bir ürünüdür ve kilo alımı ile cok fazla bağlantısı yoktur.

Bahsettiginiz sancı durumu arginini yanlış kullanmanızdan kaynaklanmış olabilir.

Ayrıca ne olursa olsun doktora gidiniz.

Sonuçta korkunun ecele faydası yok.

önerin icin ve cevap verdigin icin cok sagol acikcasi gitmeyede korkuyorum cunku doktor buyuk olasilikla duyar duymaz supplementlere ve bodye baglicak olayi ve bu yüzden ailemle karsi karsiya gelip sporu zorla birakmama sebep olabilir . Ama bir şekilde baktırıcam ve önerinle arjinini bir süre kesicem

doktordan bu kadar korkmana gerek yok :) benim kolalrımda biceps triceps bölgelerinde sivilce çıkıyordu ailem bu olayı supplementlere bağladı hemen doktora gittim ve mantar olduğunu söyledi . Doktora kesin git supplementlerden bir şey çıkacağını sanmıyorum

En acilinden doktora gidip EKG cektirmeni ve supplementlere son vermeni tavsiye ederim.

Ailende kalp hastası olan varmı çünkü hardline arjanini kutusuyla yesen öyle kalpte ağrı falan yapmaz.

eczaneye sordugumda midene hasar vermis olabilirsin o yuzden yemek borusunda agri yapiyomus cok sicak cok soguk ve asitli birsey kullanma 2 hafta sureyle muhtemelen gecer dedi. birde doktora görünücem

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:50 ----------

mide asiti dengesizlik yuzunden yukari cikmis ve yanma yapıyormuş gastrit baslangiciymis ve hap kullanmami önerdiler

Önceden gelen bir şey sadece supplementlerden değil yani . Geçmiş olsun

Korkup da hastaneye gitmemek kadar buyuk yanlis yok ülkemizde cok sık görülen bı durum bu özellikle çevremde de cok görüyorum doktor kötü birsey diyecek diye hastaneye gitmiyorlar.Arkadaslar ne olursa olsun var olan bı hastalığı hastaneye gitmeden öğrenebilir miyiz ?korkup gitmeyerek yok edebilir miyiz?eger gitmezsen Allah korusun birsey varsa bile daha da ilerleyecek.Bi akrabam idrarından kan geliyormuş sırf korkudan hastaneye gitmedi acitmiyor zarar vermiyor demiş oğluna 2 sene o kadar uğraştılar götürmediler en son yatağa düştü ambulans la gitti doktor cok geç kaldınız şimdiye kadar nerdeydiniz demiş.Ameliyat ta hayatı risk var demiş su an ölüm döşeğinde bu sadece bi ornek bunm gibi yuzlerce ornek vardir eminim.Erken teşhis in hayatı önemi var arkadaslar ihmal etmeyelim hayatimizla öderiz Allah korusun.O yuzden hemen hastaneye gitmelisin ayrica supplement kullanıyoruz diye basımıza gelen herseyi supplementlerden bilmemeliyiz.

ben özellikle supplementlerden dememistim sadece kullandiklarimi yazdim ve bunlari kullanipta boyle bir etki goren varmi diye sormustum . korkum ise doktordan değil annemin yaninda onlari birdaha kesinlikle kullanma falan derse ve annemde salona gitmemi istemezse diyeydi ama birazdan hastaneye gidicem

Back
Yukarı