HainKost0k
Üye
Arkadaşlar merhabalar öncelikle aranıza yeni katıldım sayılır bayadır misafr olarak takip ediyordum forumu kısmet bugüneymiş 
Arkadaşlar ben spor salonuna gidiyordum vücut geliştirme için yaklaşık 2 haftadır bıraktım salonu gidemiyorum . 2 gün öncede eve bench sehpası,1 uzun bar,2 kısa bar ve birkaçta ağırlık aldım . Sorum göğüs olarak sadece düz bench ,dambıll fly vs. gibi hareketleri yapabiliyorum. alt ve üst göğüs için ayarlanmıyor maalesef sehpa
Mesela bugün çalıştım içime oturdu soruyum size dedim . Acaba alt ve üst göğüs çalışmasam sadece bench,fly vb. yapabildiğim hareketleri yapsam göğüs bölgesi meme şeklinde mi çıkar ? ne yapmamı tavsiye edersiniz acaba hiç çalışmıyım mı ?
Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben spor salonuna gidiyordum vücut geliştirme için yaklaşık 2 haftadır bıraktım salonu gidemiyorum . 2 gün öncede eve bench sehpası,1 uzun bar,2 kısa bar ve birkaçta ağırlık aldım . Sorum göğüs olarak sadece düz bench ,dambıll fly vs. gibi hareketleri yapabiliyorum. alt ve üst göğüs için ayarlanmıyor maalesef sehpa

Şimdiden teşekkür ederim.