S
sthammer
Guest
Hiç yorum yok fotolarda, bilgim yok.. Ancak çok acemi, yardım alması şartHangi salonda olduğunu belirtmiş mi, belki beraber antrenman yapma şerefine nail olurduk Tuğba hanım la![]()

Hiç yorum yok fotolarda, bilgim yok.. Ancak çok acemi, yardım alması şartHangi salonda olduğunu belirtmiş mi, belki beraber antrenman yapma şerefine nail olurduk Tuğba hanım la![]()
HaHaaaaa Karı barbell row dan süperset yapıp neck press'e geçti, body building'te çığır açıcak bu tuğbaHiç yorum yok fotolarda, bilgim yok.. Ancak çok acemi, yardım alması şart
Yakışıklılık 0 mı ? Estetik bu kadar da göreceli olmamalı..Bu kerem bursin vucutla goturuyo isi zaten yakisiklilik, oyunculuk sifir. Kizlar 2 baklava gördümü hemen yavsamaya başlıyolar![]()
Evet gerçekten çok emek vermiş ilk resimle ikinci resim arasında çok açık farklar var. Kür yapıp yapmadığını bilmiyorum ama doğal olarakta bu değişimin olabiliceği kanaatindeyim.Murat han iyiymiş hakikaten .
Doğal olmadığı bariz belliemek verdiğide...
Ne bilyim ben ısınamadim gıcık bi tipYakışıklılık 0 mı ? Estetik bu kadar da göreceli olmamalı..