Ünlüler ve Body&Fitness

Murat Han çok iyi :)

Ne bilyim ben ısınamadim gıcık bi tip :)

şu sıralar lise çağlarındaki genç kızların 1 numarası. biraz daha büyükler Çağatay Ulusoy'a, onlardan da büyükler Kıvanç Tatlıtuğ'a hayran. daha da yaşlıların favorisi ise Kenan İmirzalıoğlu. benim gözlemim budur :)

edit: Kenan'ın fotoğrafı eklenmemiş. belki de eklenmeye değer görülmemiştir. ben ekliyim de bulunsun yine de;

kenan-imirzalioglu-98620.jpg

63a_ad0d4.jpg

diğerleri kadar atletik değil tabi ama yinede yakışıklı adam..

Son düzenleme:
Kenan benim de en sevdiğim aktörlerdendir her rol yakışıyor herife.. yakışıklılıktan öte adam karizma be :)

Michael Jai White (d. 10 Kasım 1967, Connecticut, ABD), ABD'li aktör ve dövüş sanatları oyuncusu.

Michael Jai White, Brooklyn, New York'ta doğdu ve 1985 yılında Central High School'dan mezun olarak Bridgeport, Connecticut'a taşındı. White, yedi farklı tarzlarda siyah kemer tutan bir başarılı dövüş sanatçısı olup sekiz yaşındayken dövüş sanatları eğitimine başladı. Bunlar: Shotokan, Tae Kwon Do, Kobudo (Usta Eddie Morales'in öğrencisiydi) Goju Ryu, Tang Soo Do, Wushu ve Kyokushin.

Michael Jai Whiteeski bir öğretmendir.(Tanınmış Filmlerinden derleme)

Michael Jai White (d. 10 Kasım 1967, Connecticut, ABD), ABD'li aktör ve dövüş sanatları oyuncusu.

Michael Jai White, Brooklyn, New York'ta doğdu ve 1985 yılında Central High School'dan mezun olarak Bridgeport, Connecticut'a taşındı. White, yedi farklı tarzlarda siyah kemer tutan bir başarılı dövüş sanatçısı olup sekiz yaşındayken dövüş sanatları eğitimine başladı. Bunlar: Shotokan, Tae Kwon Do, Kobudo (Usta Eddie Morales'in öğrencisiydi) Goju Ryu, Tang Soo Do, Wushu ve Kyokushin.

Michael Jai Whiteeski bir öğretmendir.(Tanınmış Filmlerinden derleme)
Bu adamın spawn, yenilmez 2, kan ve kemik, asla pes etme 2 filmleri favorilerim arasında. Kan ve kemik filminin en beğendiğim sahnelerinden birini izlemek isteyenler için paylaşıyorum.

7 Haziran 1976'da Sutton, Coldfield, İngilterede doğmuştur. Nesillerdir kasap olan, bir ailede. Büyük kardeşi Craig ile beraber büyümüştür. 10 yaşında judoya başlamıştır. Bruce Lee ve Jean-Claude Van Damme gibi yıldızlar idolüdür. 14 yaşında tae-kwon-do ya başlamıştır. Ondan birkaç yıl sonra kick boksa başlamıştır. Tae-kwon-do hocası olarak dersler vermiştir. Sinemaya ilgisi başlamış, okuldaki drama kulübüne katılmıştır.21 yaşında Webber Douglas drama akademisinden teklif almış ancak bitiremeden zorla çıkarılmıştır. Hong kong dan film teklifi almış, Sammo Hung ve Jackie Chan ile çalışmıştır. Ayrıca çok estetik tekme stilleriyle dünyada en iyi tekme atan 5 kişiden biridir.
scott-adkins-training-program.jpg
photo.jpg

Kaynak:Wikipedi

Eklentiler

• tumblr_mb34dvRvFk1rfw6syo1_1280.jpg
    tumblr_mb34dvRvFk1rfw6syo1_1280.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 1.986
26 Temmuz 1967 (46 yaşında) İngiltere
Jason Statham, Sydenham, Lewisham, Londra, İngiltere'de doğdu. Ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Statham, sporla ilgilenmeye başladı ve özellikle dalış branşında kendini geliştirerek başarılı bir dalış kariyeri yakaladı. 1992 yılında İngiliz Milli Dalış Takımı'yla dalgıçlık alanında dünya 12'ncisi oldu. Statham bu alanda iyi bir başarı sağladı.Uzun yıllardır, Britanya Ulusal Dalgıçlığı'nın bir üyesidir.
Statham bir süre sahte mallar satarak da para kazanıyordu. Daha sonra Statham modellik yapmasıyla kendisine medyada bir yer edindi,Sinema kariyerini bilmeyen yok detaylara girmiyoruz :)
Not:Kaynak Vikipedi
DQH0NT0.jpg
jason-statham-body-muscles.jpg
images.jpg

Yılmaz morgül'ün o tipinin altından böylebir vücut çıkıyorsa ...bülent ersoy'u düşünemiyorum o 2x5 lik giysilerin içinden dişi bir ronny coleman çıkarsa şaşırmamak lazım.

Şaka bir yana yılmaz morgulu de böyle görünce insan da şevk kalmıyor aga ya

Neyse ben damara bağlıyorum bülent ersoy 'dan "keşke kestirmeseydim " adlı parça benden herkese gelsin

Lebron James: 1984 Amerika Ohio doğumlu, 115kg ağırlığında ve 2.03 cm boyunda. Mesleği: Profesyonel basketbol oyuncusu, 2003 yılında 19 yaşındayken Clevland Cavaliers tarafından draft edilerek NBA kariyerine başladı. Kısa sürede takımın vazgeçilmezlerinden olan James, 2010 yılında Miami Heats takımına transfer oldu. Şu an NBA nın en değerli oyuncularından biri olarak basketbol kariyerine Miami Heats'te devam ediyor.

1.jpg

lebron-james.jpg

Fitness ve Body ile ilgilenen ünlüleri araştırırken süpriz bi isimle karşılaştım kim mi işte cevabı :)

Yılmaz Morgül: 1964 İstanbul doğumlu, 1.77 boyunda Mesleği: Müzik Sanatçısı

1-jpg.26514

2-jpg.26515

3-jpg.26516
:-)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat han iyiymiş hakikaten .
Doğal olmadığı bariz belli:) emek verdiğide...
Bu adamı biliyorum kesinlikle doğal kendisi uzun süredir bu işin içinde çalış seninde olsun :D

tuğba ekinci gerçekten iyi vücut yapmış 38 yaşında ama nice 20 yaşınlarındaki kızlardan çok çok daha güzel vücudu var gerçi kadının yüzüde güzel şarkılarını sevmiyorum iyi bir müzisyen değil ama gerek yüz gerekse vücut harika dudak büzme konusunda her kadına değil ama tuğba hanım gibi tatlı sevimli kadınların dudak büzmesi çok hoşuma gidiyor nedense:)

Back
Yukarı