kararını verdin sanırım fakat ben de fikrimi belirteyim yine de. en azından kendi adıma, bacakla omuzu aynı gün çalışmanın ölümcül yoruculukta olduğunu söyleyebilirim. omuz antrenmanı zaten beni bitirirken, bir de üzerine bacak çalışacak halimin kalabileceğini hiç sanmıyorum. kanat-bacak, omuz-triceps şeklinde eğer tek günde iki bölge çalışılacaksa, bu biçimde daha uygun sanki.
Bu mesaj 03/05/2012 tarihinde kephnes tarafından yazılmış. Burada açıkça omuz bacakta sıkıntı yaşadığını bildirmiş.
Bunun haricinde yine kephnes bu konuyu açtığında sırt diye özel bir program ayrımından bahsetmemiş. Omuz Press hareketleri olarak geçmiş.
Ayrıca sizin çalışılan hareketlere olan hakimiyetiniz ile kephnesin bir olduğunu düşünmüyorum. Omuz bacak karşıtlığım da bu yüzden. Ben olsam kanat-bacak önerirdim. Omuza ait press hareketleri her zaman omurgayı zorlar bu da bir gerçektir. Burda hiçbir şey tabu değil , genel geçer kural değil buna katılıyorum benim mesajım da burdaki herşey gibi kural değil sadece öneridir.Sizinki de öneridir.
Sadece sizin önerinizdir. Saygı göstermek gerekir.