Üniversite öğrencisi için haftasonu iş ?

Blonde

Üye
Herkese merhaba. Bugun üniversite tercihleri açıklandi %75 burslu bir üniversite kazandım. Artık hem okul hem spor masrafları karşılayamaz ailem maalesef şimdiden tartışmalar başladı bile :( spor ve beslenme parami kendim kazanmak istiyorum hafta ici part time calisamam ders calismam lazim ortalamam düsük olursa bursum iptal ediliyor. Hafta sonu çalışmak istiyorum sporu bırakmak istemiyorum ailem cok baskı yapiyoe masraflari karşlayamayız falan gibisinden. Ne önerirsiniz nerde iş bulurum bu durumda olan var mi acaba ?

Yerine bagli 40 a veren olur 70 de 30 da bi alternatid daha dugun salonlari onlar haftasonu genelde pazar gunleri cagiriyolar bazilari 100 liraya kadar veeiyo

Sağol kardeşim bi bakiyim buralardan düğün salonları pek yok burda bu işleri peki nasil buluyoruz internetten mi tanidik vasıtasıyla mi ?

facebookta şu grup var bak istersen :Üniversitelilere İş İlanları Ve Etkinlikler
Mesela şu tarz işler olabiliyor haftasınu için;
mağazası için broşür dağıtımı olacaktır. çalışma saatleri 12.30-20.00 . Ücreti:45 tl . 26.07.2014 - 27.07.2014 tarihlerin de 2 gündürç. Para teslimi 05.08.2014. Çalışmak isteyen arkadaşlar [email protected] adresine isim soyisim telefon numarası ve adres bilgileriyle mail atsın. Şimdiden iyi çalışmalar...

Sağol kardeşm herkes sağolsun bi araştiriyim okul açılana kadar bi araştırıyım işleri il dışındayim şu an okul acilinca bulurum inş iş

Back
Yukarı