Üç Press Arka Arkaya

sporda 2.yılımı dolduruyorum. göğüsde 3 press arka arkaya girsem gelişme hızım nasıl olur? göğsümün genetk yapısı yüzünden flying,kelebek tarzı hareketler bana yaramıyor.

Press hareketlerinin çoğu göğsün neredeyse aynı bölgelerine etki eder,3 press hareketinin arasına başka hareketleri katarak yapman sana daha çok fayda sağlar diye düşünüyorum kardeşim.

3 press arka arkaya yaparsan aynı yerleri daha az ağırlıklarla yorarsın ve gereksizdirde

ya benim göğsümün orta kısmı yanlara göre daha dışarda(tamamiyle genetik), tüm flyelar ve kelebek bu çıkıntıyı daha da artırıyor. bu hareketleri yapmadan göğsümü verimli bir şekilde nasıl doldurabilirim peki ? bana nasıl bir program önerebilrsinz?

göğüsün çevresini genişletmek ve doldurmak istiyorsan özellikle incline bench press gibi üst göğüs kasına etki eden hareketlerde barı geniş tutma yada dumbell da çalışıyorsa kolları daha geniş açarak çalışmak göğüs kasını omuzlarına doğru genişletmene baya bir katkı sağlar . Fotoğraf atabilirsen konu hakkında daha sağlıklı yorum alabilirsin

en çok yaptığım şey incline bench zaten. gelişimde sıkıntı yok; tek sorun ortanın dışarıya meyillenmesi ve gelişimi bozmadan flyleri programımdan çıkarabilmek. mesela incline bench den sonra ne yapacağım?

en çok yaptığım şey incline bench zaten. gelişimde sıkıntı yok; tek sorun ortanın dışarıya meyillenmesi ve gelişimi bozmadan flyleri programımdan çıkarabilmek. mesela incline bench den sonra ne yapacağım?
Incline bench pressten sonra incline dumbell fly yada dumbell fly yapabilirsin. Yaptigin presslemeyi dagitmak yaymak icin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 3 press arka arkaya göğüs antremanı ile çalıştım orta göğüsüm diğer programlara daha iyi büyüyor eğer öyle bir şeye ihtiyacın varsa yapmalısın spor hocana güveniyorsan tabi sonuçta vucudunun şekline göre programlar yazılıyor.

Üç göğüs egzersizi yapıyorsan ve arka arkaya press girmek istemiyorsan bir press bir açış sistemini dene. Fly istemiyorsan da yerine dumbell pullover koy. Öğrneğin, incline bench press + dumbell pullover + flat bench press gibi ...

sporda 2.yılımı dolduruyorum. göğüsde 3 press arka arkaya girsem gelişme hızım nasıl olur? göğsümün genetk yapısı yüzünden flying,kelebek tarzı hareketler bana yaramıyor.
Weider prensiplerinden onceden yorma prensibine bakabilirsin.once fly sonra press olarak kisacasi yararlari tartisilir ama Ben gordum yararini.Internette arastirirsan net bilgi alabiirsin

Back
Yukarı