mehmet_oztan
Üye
sporda 2.yılımı dolduruyorum. göğüsde 3 press arka arkaya girsem gelişme hızım nasıl olur? göğsümün genetk yapısı yüzünden flying,kelebek tarzı hareketler bana yaramıyor.
Incline bench pressten sonra incline dumbell fly yada dumbell fly yapabilirsin. Yaptigin presslemeyi dagitmak yaymak icin.en çok yaptığım şey incline bench zaten. gelişimde sıkıntı yok; tek sorun ortanın dışarıya meyillenmesi ve gelişimi bozmadan flyleri programımdan çıkarabilmek. mesela incline bench den sonra ne yapacağım?
çok mantıklı, deneyeceğim bunuÜç göğüs egzersizi yapıyorsan ve arka arkaya press girmek istemiyorsan bir press bir açış sistemini dene. Fly istemiyorsan da yerine dumbell pullover koy. Öğrneğin, incline bench press + dumbell pullover + flat bench press gibi ...
Weider prensiplerinden onceden yorma prensibine bakabilirsin.once fly sonra press olarak kisacasi yararlari tartisilir ama Ben gordum yararini.Internette arastirirsan net bilgi alabiirsinsporda 2.yılımı dolduruyorum. göğüsde 3 press arka arkaya girsem gelişme hızım nasıl olur? göğsümün genetk yapısı yüzünden flying,kelebek tarzı hareketler bana yaramıyor.