Özgüven , korkmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kavgada biriyle açılırken kendime hiç güvenemiyorum yaşıtlarımdan daha kalıplı ve güçlüyüm . Ama bir kavgada birine vuramıyorum bana ilk yumruğu atması gerekiyor ASLA SİNİRLENMİYORUM .(sorunda bu sinirlenip karşıdakine vuramıyorum .) herkes gibi . Kendime güvenmem için ne yapabilirim. Bu forumda açtığım konularda bana yardımcı olan abilerime teşekkür ederim.

Birşey yapamazsın bu yürekten geçer ilk yumruğu veya kafayı yersen zaten yere düşebilirsin o yüzden hiç korkma dayak yiyince ölen görülmemiş saldır :D

Aynen bu lafla olucak şey değil sadece şunu söyleyebilirim Warrior filminde görmüştüm adam kardeşiyle final maçından ona acıdığı için vuramıyordu raund arasında antrenörü ona şöyle dedi ''o senin kardeşin değil o senin rakibin'' yani kavga sırasında karşındakini artık neye benzetirsin bilmiyorum ama hırslanabiliceğin bişeye benzet .

İlk karşı karşıya gelince kafa atabilirsin veya kaşa doğru veya çeneye doğru bi yumruk atabilirsin baya bi etkili olur bunun üstüne sersemliyecektir o sıra üstüne saldır seri ve güçlü yumruklar at :)

Kavga ettikçe özgüvenin de gelir devam et ilk yumruğu yemeye günün birinde ilk yumruğu sen atarsın.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Forum Kuralları Madde-25'e aykırı başlık!

25- Kavga önerisi istemeyin, öneride bulunmayın! Kavga etmek,dövüşmek,tehdit etmek,tabanca,silah,bıçak vb konuları içeren , bu konularda tavsiye isteyen, tasviye veren, özendiren mesaj ve konuların paylaşılması yasaktır.​
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı