Özel ders almalı mıyım?

Uzun yıllardan beri fitness ile ilgileniyorum fakat tam olarak istediğim sonucu aldığım söylenemez. Ağustos ayı itibariyle 5 haftalık özel ders almayı planlıyorum. 164 boyunda olup 48 kiloyum istediğim görünüm için yağ oranımı biraz daha düşürmem gerek. Bu konuda ki görüşlerinizi bekliyorum.

mesele yağ oranını düşürmek ise özel derslik bir durum yok. ama 48 kilo olup yağ oranını azaltmaya çalışmanı anlayabilmiş değilim.

48kiloda ne kadar yağ var merak ettim o.O özel spor idmanı yaparsın beslenmene birebir özel olarak yardım etmezler sanırım spor için bir diyet listesi yaptırmalısın

Arkadaşlarında dediği gibi bence kilonuz ideal daha fazla kilo vermekten ziyade sıkılaşmaya yönelik ağırlık çalışmaları yapabilirsiniz.

Uzun yıllardan beri fitness ile ilgileniyorum fakat tam olarak istediğim sonucu aldığım söylenemez. Ağustos ayı itibariyle 5 haftalık özel ders almayı planlıyorum. 164 boyunda olup 48 kiloyum istediğim görünüm için yağ oranımı biraz daha düşürmem gerek. Bu konuda ki görüşlerinizi bekliyorum.
Konu hala güncel mi bilmiyorum ama genel bir cevap vereyim.. Yeterince yazıf olmanıza rağmen yağ yakmak istemeniz kişisel tercihinizdir kimse bu konuda öğüt vermemeli bence ;)
Yeterli derecede zayıfsınız ama genede hala yağ yakmak istiyorsanız profesyonel birinden yardım almanızı öneririm..
Haftada 4 gün bacak antrenmanları yapmadığınız günlerde hiit cardio yaklaşık 10 dk başta sonda 10 dk ısınmayla 20 dk lık cardio yapmanızı öneririm. Sabah 6-9 arası kahvaltı öncesi 20 dk lık hiit cardio isteğinize cevap verecektir. Bu programı yaklaşık 1-4 hafta arası uyguluyorsunuz. Daha sonrası için bana ulaşabilirsiniz..

Kolay gelsin..

Konu hala güncel mi bilmiyorum ama genel bir cevap vereyim.. Yeterince yazıf olmanıza rağmen yağ yakmak istemeniz kişisel tercihinizdir kimse bu konuda öğüt vermemeli bence ;)
Yeterli derecede zayıfsınız ama genede hala yağ yakmak istiyorsanız profesyonel birinden yardım almanızı öneririm..
Haftada 4 gün bacak antrenmanları yapmadığınız günlerde hiit cardio yaklaşık 10 dk başta sonda 10 dk ısınmayla 20 dk lık cardio yapmanızı öneririm. Sabah 6-9 arası kahvaltı öncesi 20 dk lık hiit cardio isteğinize cevap verecektir. Bu programı yaklaşık 1-4 hafta arası uyguluyorsunuz. Daha sonrası için bana ulaşabilirsiniz..

Kolay gelsin..
Teşekkürler bu şekilde çalışacağım fakat PT dersine karar verdim sizin de dediğiniz gibi en doğrusu bu

benim tanıdığım bütün kızlar Arman Aslan'dan özel ders alıyor bencede ona git.ayrıcakimsesana akıl vermesin Arman Aslan seni korur zaten.

konuya gelirsek özel dersten bahsetiğimiz nedir?bütün gün baş başa fitness yapmak mı ? orasını çözemedim ama her profosyonel bence size belirli bir liste sunabilir sizde onun gözetiminde yaparsınız bu işin özel derslik bi durumu yok. he hocaseni beğenirgel sana ben özel ders vereyim der artık senin bileceğin iş.

step aerobik veya zumbayıda denıyebilirsin fıtness biyere kadar yag yakımında.. bayan vucudu için pilates aerobik ve zumba yag yakımı ve şekil gelişimi için çok önemli

Back
Yukarı