Ösym'den tekrar darbe yiğen arkadaşlar buraya :D

Allah belalarını versin başka bişey demiyorum ben.

bi girdim türkçeye kadın geldi yanıma dedi ki "Delikanlı formu işaretle süre azaldı" saate bi baktım 11:40 böyle bişey olurmu abi ya yemin ederim dünya başıma yıkıldı

Ben bu ösym nin artık ne diyeceğimi bilmiyom duh

• Like
Reactions: Azi
561876_321993964522446_208851769170000_776973_612893211_n.jpg

Yılmak yok arkadaşlar.

Türkçe soruları çok uzundu ya :( 40 soru için 120 dakika (2 saat) harcadım :( Geri kalan 40 dakika da 40 sosyal-8 matematik sorusu çözdüm :) Fen Bilimleri zaten çözmeyecektim ama 25 matematik sorusunu okuyamadım bile :( Matematik soruları geçen yıla oranla daha basitti..

barajı bile geçemessem nasıl bakcam bu annemin yüzüne bilmiyom dersaneye gönderdi o kadar para gitti

Sayısaldan başlayan arkadaşlarım sınavın çok iyi geçtiğini, sözelden başlayan arkadaşlarım sınavın çok iyi geçirdiğini söylemekte.

• Like
İyi iyi düşsün bu sene sözel taban puanları :)

o nasıl bi cümle ya devrik mi devrilmiş mi anlayamadım :D

Geçirenler ve geçirilenler :) Her seneki bahaneler abi , bi kerede kendımızı suclayalım calısmadık veya gerizekalyım yapamıyorum dıyın daha cok rahatlıcaksınız b.k atmayalım osymye her sefernde , ama şuda var ABI PARAGRAFLAR AMMA UZUNDU ULAN (iç ses)

Ben valla bakmaya korkuyorum şuan cevap anahtarına en azndan 1 2 gün geçsin , herkezin iyi geçmiştir umarım istediğiniz yerlere girersniz.

• Like
Geçirenler ve geçirilenler :) Her seneki bahaneler abi , bi kerede kendımızı suclayalım calısmadık veya gerizekalyım yapamıyorum dıyın daha cok rahatlıcaksınız b.k atmayalım osymye her sefernde , ama şuda var ABI PARAGRAFLAR AMMA UZUNDU ULAN (iç ses)

Ben valla bakmaya korkuyorum şuan cevap anahtarına en azndan 1 2 gün geçsin , herkezin iyi geçmiştir umarım istediğiniz yerlere girersniz.
cıktımı cevap anahtarı :D

• Like
Sınava girmedim ben ama. Paragraf sorunlarında en büyük sıkıntı şudur.

Zaten kitap özeti gibi metin veriyorlar. Başlarsın okumaya sona geldin mi başını unutursun.

Veyahut okumaya başlarsın arkada ki eleman tıksırır , gözetmen öğretmen öksürür , bir tanesi sümkürür. Gerçekten konsantre denen bir şey kalmıyor.

Neyse giren girdi(sınava). Hayırlısı olsun diyelim..

• Like
Bu cevap anahtarlarını neden sınav sonrasında yayınlıyorlar,hiç anlamıyorum arkadaş...Sınav olmuş bitmiş önceden açıklasanıza şunları :(

Back
Yukarı