seytantuyu
Özel Üye
Daha önce dilbilgisi konusuyla ilgili başlıklar açılmış olmasına rağmen bazı üyelerin mesajlarını -üye ismi belirtmeden- cımbızlayıp forumda ne kadar yanlış cümleler kullanıldığını göstermek istedim.
Burada "mahalle ağzıyla" konuşmamamız gerektiği kanaatindeyim.
Belki bu şekilde forumdaki imla hatalarının önüne bir nebze de olsa geçebiliriz.
ben 1.84 inşallah bi beş cm daha uzarum şuan tek istediyim bu.ve kilomda 65 2 yıldan beridir.
(1.84 boyundayım. İnşaallah bir beş cm. daha uzarım. Şu an tek istediğim bu.
Kilom da son 2 yıldır 65.)
selamm
ben kısa bi ara vermişim foruma sebebi malum spor yapamama
espiri olmaması imkansız demi sonuçta burdayım
bişiler yapa duruyum nasıl olsa vijdanlı üye dayanamaz ve yanlış yaptıgım şeylerde uyarır benı
la bebeler ben de angaralıyım...beni de aranıza alın
keçiören...
optimum whey aldım 5 lbs lik..kullanımını nasıl yapmam gerekıyor..? ne aşırı şklde kullanmak nede faydası olmucak kdr az kullanmak ıstemıorm..birde bu ürün kılo aldırırmı acba..bnm kiloda vermem gerekıyorda..
yaw ben de anlamadım arkadaşlar
keşke brz daa para biriktirip 2.7 olanı alsaydn...gzl bir yeme programıyla 2-3 ayda ulaşablrsn istedğin kiloya..
Gerçekten çok bozuk ve anlaşılması zor cümleler.
Böyle cümleler buldukça buraya ekleyeceğim.
Burada "mahalle ağzıyla" konuşmamamız gerektiği kanaatindeyim.
Belki bu şekilde forumdaki imla hatalarının önüne bir nebze de olsa geçebiliriz.
ben 1.84 inşallah bi beş cm daha uzarum şuan tek istediyim bu.ve kilomda 65 2 yıldan beridir.
(1.84 boyundayım. İnşaallah bir beş cm. daha uzarım. Şu an tek istediğim bu.
Kilom da son 2 yıldır 65.)
selamm
ben kısa bi ara vermişim foruma sebebi malum spor yapamama
espiri olmaması imkansız demi sonuçta burdayım
bişiler yapa duruyum nasıl olsa vijdanlı üye dayanamaz ve yanlış yaptıgım şeylerde uyarır benı
la bebeler ben de angaralıyım...beni de aranıza alın

optimum whey aldım 5 lbs lik..kullanımını nasıl yapmam gerekıyor..? ne aşırı şklde kullanmak nede faydası olmucak kdr az kullanmak ıstemıorm..birde bu ürün kılo aldırırmı acba..bnm kiloda vermem gerekıyorda..
yaw ben de anlamadım arkadaşlar
keşke brz daa para biriktirip 2.7 olanı alsaydn...gzl bir yeme programıyla 2-3 ayda ulaşablrsn istedğin kiloya..
Gerçekten çok bozuk ve anlaşılması zor cümleler.
Böyle cümleler buldukça buraya ekleyeceğim.