ozgetz
Üye
Herkese selamlar. Sizlerle yaptığım hiit kardiyo programını paylaşmak istedim. Eğer böyle bir program arayan arkadaşlar varsa belki yardımcı olur. Öncelikle ben 20sn yap 10sn dinlen şeklinde uyguluyorum hareketleri. Programım bu şekilde 20 dakikadan biraz fazla sürüyor. Kaç kalori yaktırdığını bilmiyorum ama normal bir kardiyoya göre epey fazla terletip kalp ritmini arttırıyor. Tahmini kaç kalori yaktırdığını bilen arkadaşlar varsa yazabilir yorum olarak. Ben sürelerimi de telefonuma indirdiğim tabata timer uygulamasını kullanarak ayarlıyorum. Tabata egzersizinde de 20sn yap 10sn dinlen prensibi geçerli olduğu için süreleri kaçırmamamızı sağlıyor bu uygulama. Program ise şöyle;
Isınma hareketleri
30sn hafif tempoda olduğun yerde koş
30sn arm cross
30sn topukları vurarak koşma
30sn dizleri karna çekme
30sn squat
30sn jumping jacks
HİİT KARDİYO KISMI(bu kısımda tabata uygulamasını kullanın.20sn yap 10sn dinlen şeklinde tüm hareketleri 4er set yapıyoruz)
power jack x 4 set
plank jack x 4 set
jumping lunges x 4 set
mountain climbers x 4 set
burpees x 4 set
jumping jacks x 4 set
plank x 4 set
Umarım faydalı olur
Ayrıca sizin de programa eklemek için bildiğiniz hareketler varsa yorum olarak paylaşabilirsiniz 
Isınma hareketleri
30sn hafif tempoda olduğun yerde koş
30sn arm cross
30sn topukları vurarak koşma
30sn dizleri karna çekme
30sn squat
30sn jumping jacks
HİİT KARDİYO KISMI(bu kısımda tabata uygulamasını kullanın.20sn yap 10sn dinlen şeklinde tüm hareketleri 4er set yapıyoruz)
power jack x 4 set
plank jack x 4 set
jumping lunges x 4 set
mountain climbers x 4 set
burpees x 4 set
jumping jacks x 4 set
plank x 4 set
Umarım faydalı olur