Merhaba Arkadaşlar aranızda yeniyim,
konuları elimden geldiğince okumaya çalıştım fakat aralarından kafamda toparlamak istediğim seyleri yapamadım bi nevi kararsızlık diyelim.
Bende mevcut misküler distrofi var (kas erimesi) çok çok yavaş yada durma noktasında.
zayıfım ve ayva göbeğim var fazla büyük değil =)
beslenme konusunda @wrestler arkadaşımızın yazdığı
https://www.bodyforumtr.com/threads/genel-beslenme-mantığı-nasıl-kilo-alırım.58793/
yazıdaki sistem ve mantık aklıma yatanlardan birisi teşekkür ediyorum kendisine ve bilgilendirmesine.
bunun yanında nöroloji ve genetic uzmanından aldığım tavsiyelerle
amino asit:universal 2700 yada gaspari max 8000
protein tozu:Ultimate nutrition prostar 2.3kg 80 porsiyon
bcaa:Scivation Xtend
Multivitamin:Animal PAK yada bütçem yeterli olmazsa supradyn almayı düşünüyorum.
beslenmenin yanında yada antremandan sonra önce bunları nasıl alacağım konusunda hiç bir bilgim yok desem yeri var bunları hangi sırayla günün hangi öğününde ve hangilerini birlikte kullanmalıyım
bunların yanında Sıcak su tedavisi ve fitness yüzme tedavilerim başlıcak bu akşam ilk günüm olucak.
ürünleri hala temin etmedim önerileriniz üzere bugun şiparişini vereceğim.
nasıl kullanacağımın bilgisini verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kilo 68 boy 179 yaş 23 bu akşam kol bel omuz gibi ölçüler alınacak onlarda alındığında onlarında bilgisini geçerim.
konuları elimden geldiğince okumaya çalıştım fakat aralarından kafamda toparlamak istediğim seyleri yapamadım bi nevi kararsızlık diyelim.
Bende mevcut misküler distrofi var (kas erimesi) çok çok yavaş yada durma noktasında.
zayıfım ve ayva göbeğim var fazla büyük değil =)
beslenme konusunda @wrestler arkadaşımızın yazdığı
https://www.bodyforumtr.com/threads/genel-beslenme-mantığı-nasıl-kilo-alırım.58793/
yazıdaki sistem ve mantık aklıma yatanlardan birisi teşekkür ediyorum kendisine ve bilgilendirmesine.
bunun yanında nöroloji ve genetic uzmanından aldığım tavsiyelerle
amino asit:universal 2700 yada gaspari max 8000
protein tozu:Ultimate nutrition prostar 2.3kg 80 porsiyon
bcaa:Scivation Xtend
Multivitamin:Animal PAK yada bütçem yeterli olmazsa supradyn almayı düşünüyorum.
beslenmenin yanında yada antremandan sonra önce bunları nasıl alacağım konusunda hiç bir bilgim yok desem yeri var bunları hangi sırayla günün hangi öğününde ve hangilerini birlikte kullanmalıyım
bunların yanında Sıcak su tedavisi ve fitness yüzme tedavilerim başlıcak bu akşam ilk günüm olucak.
ürünleri hala temin etmedim önerileriniz üzere bugun şiparişini vereceğim.
nasıl kullanacağımın bilgisini verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kilo 68 boy 179 yaş 23 bu akşam kol bel omuz gibi ölçüler alınacak onlarda alındığında onlarında bilgisini geçerim.