Herkese kolay gesin diyerek soze girmek istiyorum.
Ben 2 ay oncesinde filan bi alışverişe cıktım ve indirimli şeylerin bana olmadığını görünce zayıflamalıyım dedim ve eve gittim tartıldım sonuc cok kotuydu 117 kg . sonra bahsettiğim gibi bir süredir okul devam ettiği için aşırı düzenli spor yapmadım ama 12 kilo verdim. şu anda 105 104 civarındayım. Ha bu arada yazmayı unuttum 1.90 sayılırım boy olarakta
Vede işte burada kararsızlık içindeyim sizce ne yapmalıyım b.b. ye mi başlamalıyım yoksa bu tempo devam mı bu kadar kilo vermemi genel olarak baskete ve bazı geceler çıktıgım akşam koşularına borçluyum
ya şu anda o indirim zamanında pahalıya aldığım pantolanlar üstümden direk düşüyor yani şalvar derecesinde bol ama o kadar kilo vermeme ragmen hala gogus bel kalça bacak bolgemde yag var kafa_ ve B.b yaparken cok yağ yakılmaz diye biliyorum ama 3 gun gittiğim bb den arta kalan gunlerde basket + koşu filan yapsam sonuc ne olur onerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler bu arada cokl guzel forum cok beğendim şimdiden teşekkürler
Yaş 17 solemeyi unutmayalım onuda 
Ben 2 ay oncesinde filan bi alışverişe cıktım ve indirimli şeylerin bana olmadığını görünce zayıflamalıyım dedim ve eve gittim tartıldım sonuc cok kotuydu 117 kg . sonra bahsettiğim gibi bir süredir okul devam ettiği için aşırı düzenli spor yapmadım ama 12 kilo verdim. şu anda 105 104 civarındayım. Ha bu arada yazmayı unuttum 1.90 sayılırım boy olarakta