Önemli bir soru (Body de Tıkanma)

Merhaba ...
Arkadaşlarım abilerim ben 15 yaşındayım orta dereceli body yapıyorum yaklaşık 2 aydır vucudum baya iyi sayılır fakat bu vucudu yaparken çok zorlandım özellikle ciğer bakımından her kaldırırken çok tıkanıyorum bayılcakmış gibi..
Mesela 15 kilo kol ile çalışıyorum hergün 40-40 sonlara doğru bayılcakmış gibi oluyorum ciğerlerim demi sorun var ?
Yardım ederseniz sevinirim ..bench_O

40-40 derken

Bndede olur arada antremandan önce 2 3 tur koş nefesin açılsın.

tehlikeli önerilerde bulunmayın lütfen, sevgili desera53 hiç zaman kaybetmeden ailene bu durumu anlatıp bir kalp doktoruna gidin. ayrıca 40 tekrarlı bir çalışma olmaz max 12.

15kg 15kg mi calısıyosun yoksa 7,5 7,5 kalbinde rahatsızlanma olabilir veyada 40-40 cok buyuk bir sayı 15 kg ise teki kolmu calısıyosun öbür hareketleri yapabileceginden şüpheliyim teki 15 ise .Doktora git sen Allah korusun antreman sırasında bişeyler olabilir

yaşına göre ağır bi kilo ve fazla tekrar sayısı triceps sırt omuz çalısabiliomusun bunları yapıyomusun sadece biceps mi calısıyosun yani pazumu

Nefesini iyi ayarlayamıyorsun ondan. 40 tekrar çok fazla nefesini tutuyorsan ondan başın dönüyor.

Karışık çalışıyom :) Banada öyle geliyor ama nefes oalbilir çünkü küçükken astımdım şimdi geçti.. tedavi oldum ama yinede ondan diye düşünüyorum Kalp olabilirmi doktora gidiyimmi şimdi?

Karışık çalışıyom :) Banada öyle geliyor ama nefes oalbilir çünkü küçükken astımdım şimdi geçti.. tedavi oldum ama yinede ondan diye düşünüyorum Kalp olabilirmi doktora gidiyimmi şimdi?

Git en azından için rahat eder .

insan bi forumu okur be eminim 40 tekrarıda yarım yamalak yapıyosundur saglıgınla oynuyorsun duzelt şu tekrar işini 8,10,12 tkrarlı bişi yap bare 40 ne be

Şimdi doktora gitmezsen daha ne zaman gideceksin

40 tekrar yaparsan tabi bayılacak gibi olursun..

12 tekrar idealdir.Eğer hacim istiyorsan piramit de yapabilirsin.

40 tekrar yaparsan tabi bayılacak gibi olursun..

12 tekrar idealdir.Eğer hacim istiyorsan piramit de yapabilirsin.

2 set 40 kere her set yapıyorum.. bu 40 tekrarmı oluyor en fazla 12 olmasımı gerekiyor ?

Piramit nasıl oluyor ?
Hacim ve daha iyi gelişmesi için çok set az tekrarmı yapacam ? nasıl oalcak ? ağırmı hafifmi ? Yardım lütfen arkadaşlar

Back
Yukarı