Bu bilgilerin doğru, omuzu büyük kas sayanlarda var ama sonuçta iki parça olduğu için aslında küçük kas olarak saymak daha mantıklı.
Şimdi bu programa gelirsek...Unut bunu
Pazartesi-Çarşamba bütün küçük kaslar Salı-Cuma da büyük kaslar diye ayırmışsın. Birde diğer kasları etkilemiyor diye yazmadığın bacak var. Onuda Salı-Cuma rutinine alırsan göğüs+sırt+bacak...Hayatın kayar herhalde daha nasıl anlatayım
2 büyük kası aynı gün çalışmamak gerekir(bir büyük bir küçük). Ben eskiden sırt ile bacağı aynı gün çalışıyordum her tarafım titriyordu yorgunluktan. Boşluk olarak diğer mesajda dediğim 2-1-2-2 yi uygula. 2 gün çalış 1 gün dinlen 2 gün çalış 2 gün dinlen. En iyisi bu diye okumuştum. Trapez dediğin boyun oluyor herhalde enseden sırta inen yer? Program olarak hala önceki mesajda sölediğimin arkasındayım. Göğüs-biceps yoruyor dedin, ama bence en iyi seçenek o. Sen bilirsin tabi senin programın, senin vücudun
Bu tarz durumlarda uygulanacak en iyi yöntem deneme-yanılma yöntemi. Hepsini 1-2 hafta dene, hangisinden daha iyi sonuç alırsan ona devam et. Tabi bütün bu yazdıklarımı beslenmenin iyi olduğunu farzederek yazdım, en önemli unsur beslenme. Onu oturt, gerisi kendiliğinden gelir.
Genişletmek için tıkla...