Ön kol sıkıntısı -Resimli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gnnc144
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gnnc144

Üye
iyi geceler arkadslar,gecen sene az da olsa spor yapabildim, ama bu yıl daha duzenli yapmaya basladım ve yaklasık 1 aydır yapıyorum ama ön kol un şekli ve kasmadan duruşu kötü gibi.Çalışırken şekli iyi oluyor ve yüksek ağırlıklarla
düzenli calısabiliyorum yani güç var ama şekil yok.33 cm genişliğinde ve sıkıntım kolu kasmadan bir görüntüsü olmaması,mesela bir tişört giydiğimde göğüs kaslarım hemen belli olur gören spor yaptıgmı anlıyor ama ön koldan anlamıyorlar (arka koldan anlaşılıyor yinede).Muscletech kullanmaya basladım öncesi ve sonrası süt ile içiyorum (yanlıslıkla çilekli aldıgımdan suyla kötü oluyor :( ).Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar.

Eklentiler

• 25102013972.jpg
    25102013972.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 425
  • Kol.jpg
    Kol.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 454
ama gecen yıl da yaptım biraz daha gelişmiş olması gerekmez mi :/

haklısın ama orantsızlık var şikayetım de göğüs arka ön kol olarak yani en az gelişen ön kol onu anlıyamadım :)

Ön koldan kastın yanlış anlamadıysam Biceps. Biraz zamana bırakmalısın...

öyle yapıcam bakalım sömestr tatilne kadar belli olur mu gelişmesi sizce?

sagolun herşey için arakdsalar da bu önkolum boyle olması sinirlendrdi beni bende hareketleri artırdım acaba 5 set önkol calısıyorm fazla gelmez degil mi ?

bu kadar sabırsız olursan biceps'in yerinde saymaya devam eder. hareketleri fazlalaştırmak, 10 tane farklı hareket yapmak mühim değil. önemli olan düzgün bir antreman geçirebilmek, beslenmek ve zamana bırakmak.

Back
Yukarı