Murat Keskins
Üye
Arkadaşlar benim sol kolum sağ koluma göre fazlaca damarlı, anlayacağınız iki kolun görüntüsü birbirinden çok farklı, resmen alakası yok. Ben de bu durumu düzeltmek için sağ kolumdaki damarları belirginleştirmek istiyorum. Forumdaki diğer konulardaki ortak görüş bir koldaki damarları belirginleştirmenin güzel bir yolunun zayıflamak olduğu yönde. Fakat benim amacım tek koldaki damarları belirginleştirmek, kısacası zayıflamak iki kolu da etkileyeceğinden amacıma hizmet etmiyor.
Sorum şu: Ön koldaki damarları belirginleştirmek için hangisi "daha etkili" olur?
A) Damarların gidip beslediği yeri çalıştırmak (Biceps-triceps-omuz-ya da başka bir yer?)
B) Direk damarların altındaki kasları çalıştırmak (Forearmı sıkıp bırakılan bilek geliştirme aleti veya powerball tarzı şeylerle çalıştırmak)
C) Nabzı ve damar çeperine uygulanan basıncı yükselten kardiyovasküler aktiviteler (Böylece ince damarlar oluşan basınçtan ötürü, geniş damarlara göre daha çok gelişir, aradaki fark kapanır mı?)
D) Yoksa bunların alayı tırt, başka bir yöntem mi var dersiniz?
Seçeneğinizi "sebepleriyle" belirtirseniz sevinirim. Yağ oranı düşürmenin amacıma hizmet etmediğini tekrar hatırlatmak isterim
Sorum şu: Ön koldaki damarları belirginleştirmek için hangisi "daha etkili" olur?
A) Damarların gidip beslediği yeri çalıştırmak (Biceps-triceps-omuz-ya da başka bir yer?)
B) Direk damarların altındaki kasları çalıştırmak (Forearmı sıkıp bırakılan bilek geliştirme aleti veya powerball tarzı şeylerle çalıştırmak)
C) Nabzı ve damar çeperine uygulanan basıncı yükselten kardiyovasküler aktiviteler (Böylece ince damarlar oluşan basınçtan ötürü, geniş damarlara göre daha çok gelişir, aradaki fark kapanır mı?)
D) Yoksa bunların alayı tırt, başka bir yöntem mi var dersiniz?
Seçeneğinizi "sebepleriyle" belirtirseniz sevinirim. Yağ oranı düşürmenin amacıma hizmet etmediğini tekrar hatırlatmak isterim