Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar uzun daha önce şu başlıkta spor geçmişimden bahsetmiştim.
Spor salonu önceki ölçümlerin sonuçlarını sildiğini söylediği için sadece tek bir sonuç gönderebiliyorum. Haftada en az 4 gün disiplinle spor yaptığım halde yağ oranım yüksek çıkıyor. Doğrusu aldığım tavsiyelerle kardioyu biraz azaltmıştım. çünkü hacim kazanamıyordum. Spora başladığımda 64 kilo civarındaydım.
1 senedir salona devam ediyorum.
Bu da son 4-5 aydır uyguladığım antreman Programım. Son 1 aydır bacak ve sırt çalışmıyorum. yanlış olmasın. Ancak çalışırken de yağ oranım yüksekti.
Arkadaşlar 2 ay önceki sonuçlarıma ulaştım 68,8'den 70.2 kg'ma yükselmişim.
1,5 Kilo Kas olarak kilo almışım.
100 gr yağ yakabilmişim.
vucudumdaki su ağırlığı da artmış.
Yağ oranım 21.1'den 20.5'e düşmüş.
Yağ yakmak için bacak çalışmalısın. Vucuttaki en buyuk kas grubu bacak. Ayrica bacak max testesteron salgilamani ve kas inşaa etmeni sağlar.böylece yağ yakımın artar.
Yağ yakmak için bacak çalışmalısın. Vucuttaki en buyuk kas grubu bacak. Ayrica bacak max testesteron salgilamani ve kas inşaa etmeni sağlar.böylece yağ yakımın artar.
Çok teşekkür ederim. Geçen gün salondaki hoca da aynı şeyi söyledi. Böyle bir şeyi birden fazla kişiden duydum mu gerçekliğine daha da inanıyorum. Bacak çalışmayı bırakmıştım epeydir.
Haberler iyi
Bir aylık sıkı bir çalışma ve diyetle daha önce 21.1'den 20.5'e düşen yağ oranım son olarak 15,9 çıktı3,5 kg yağ vermişim. Rakamlarda ben çözemedim ama hocanın demesine göre Bir önceki ölçüme göre 800 gr kas ağırlığım artmış.
Selamlar. Ramazanda spora ara verdikten sonra sonuçlar şu şekilde gelişti. %0,6 yağ oranım artmış. 1 KG kas kaybetmişim.
şimdi yeniden yağlanmadan hacimlenmek için günde kaç gr karbonhidrat almalıyım sizce.
Bugün son ölçümümü yaptırdım ve sonuçlar çok motive edici.
Kendi vücudumun neye nasıl tepki verdiğini anlamaya çalışma sürecim devam ediyor.
Doğru yolda olduğumu düşünüyorum. yaklaşık iki haftadır sabahları erken kalkıp hiçbir şey yemeden önce kahve ve 1 tablet amino ile idmana gittim. ağırlık antremanından önce ve sonra kardio yaparak antremanı sonlandırdım. kahvaltıyı idmandan sonra 1 saat gibi erteledim.
Fitness'ın genel kurallarını bildiğiniz üzere uygulamaya çalıştım. Ekmek yok, Şeker yok, Uykuya dikkat gibi. Low Carb uygulamadım. özellikle göğüs ve ön kol çalıştığım günlerde 100-130 gr civarıda karb aldım.
Buyrun bir de siz yorumlayın.