Ölçülerime bi bakın bakalım nasıl ?

selamlar
1 ay once başladım fitness a 1 ay onceki we şimdiki olculerimi yazıorum yorumlarsanız sevinirim...

kilo:68.3 şimdi:71.5
omuz:111 şimdi:118
goğüs:88 şimdi:101
kol:28 şimdi:30,5
bacak:52 şimdi:57
bel:82 şimdi:81

boyum 1.90 bu arada...yaş 17

_aLTaN_ dedi:
selamlar
1 ay once başladım fitness a 1 ay onceki we şimdiki olculerimi yazıorum yorumlarsanız sevinirim...

kilo:68.3 şimdi:71.5
omuz:111 şimdi:118
goğüs:88 şimdi:101
kol:28 şimdi:30,5
bacak:52 şimdi:57
bel:82 şimdi:81

boyum 1.90 bu arada...yaş 17

Bir ayda bu kadar farkedeceğini pek zannetmiyorum, fazla su kaybı veya mezuronun ucu kaçmış gibi geldi bana ama bilemem tabi..

Ben hem spidey'e hemde okaysarac'a katılıorm..Yani hem başlık yanlış yerde hemde yalış ölçüm gibime geldi..Bir ayda göğüsteki o artışı doğru ölçmüş olman mümkün deil bana kalırsa..

bu sozleriniz beni cok mutlu etti walla =) teşekkurler...
olcumu ben yapmadım fitness hocam yaptı we yanlış olcecegini hiç sanmıorum olanak dahai vermiorm...

Bu arada 1 aydır takviye olarak weider amino 3050 kullanırum amino asit yani...

O zmn ne mutlu sana çok güzel gelişme..1 senen dolunca ki gelişmelerini merakla bekliorz :)

bence normal bir gelişme yani abaartili filan değil beinmde başladiğimda 1 ay sonra kilom 69 du 76 oldu kol 34 dü 38-38.5 oldu omuz 113 tü 120 oldu göğüs 90 dı 95 oldu bel 76 ydi ve 1 ay sonrada 76 kaldı 8)

kliwaj dedi:
bence normal bir gelişme yani abaartili filan değil beinmde başladiğimda 1 ay sonra kilom 69 du 76 oldu kol 34 dü 38-38.5 oldu omuz 113 tü 120 oldu göğüs 90 dı 95 oldu bel 76 ydi ve 1 ay sonrada 76 kaldı 8)

Ben abartıyı göğüs için sölemiştim çünkü göğüs geç gelişen zaman isteyen bi bölge

_aLTaN_ dedi:
muscled_girl dedi:
_aLTaN_ dedi:
Acana aldıgım aminonıun etkisi olmusmudur ?

Acana ne demek anlamadım ama aminonun tabi etkisi olmuştur(başlamak için ne kdr erken olsada ;) )
acana ne demek bende bilmiorum aslında :D acaba yazcaktm :D

Kusura bakma düşünememişim bi an Beyaz'ı izliodumda :lol: ..cewapta dediim gibi daha iyi bilen ustalarımızda cwp wercektir..

muscled_girl dedi:
_aLTaN_ dedi:
muscled_girl dedi:
_aLTaN_ dedi:
Acana aldıgım aminonıun etkisi olmusmudur ?

Acana ne demek anlamadım ama aminonun tabi etkisi olmuştur(başlamak için ne kdr erken olsada ;) )
acana ne demek bende bilmiorum aslında :D acaba yazcaktm :D

Kusura bakma düşünememişim bi an Beyaz'ı izliodumda :lol: ..cewapta dediim gibi daha iyi bilen ustalarımızda cwp wercektir..
Bende beyazı izliorum onun için yanlış harfler yazıorum arasıra =)
elizabeth hurley i bulamadık dio ya koptum orda =)

Ölçü artışın son derece normal... Ama bu artış hızın sürekli düşecek.. Öyle bi zaman geliyor ki son 2 senede 1 CM ölçü almamışın. Bu sporun en zor kısmıda o kısımlar zaten..

Ayrıca bazen hocalar ilk ölçü aldıklarında biraz düşük alıyorlar. yada 2. ölçü aldıklarında biraz gevşek ölçüyorlar.. Bende öyle yapiyorum ordan biliyorum :D Psikolojiyi iyi tutmak lazim.

Bravo valla, bizlerde kullanıyoruz amino,protein vs ama bu kısa zamanda bu büyüme mucize tebrikler

Back
Yukarı