_aLTaN_ dedi:selamlar
1 ay once başladım fitness a 1 ay onceki we şimdiki olculerimi yazıorum yorumlarsanız sevinirim...
kilo:68.3 şimdi:71.5
omuz:111 şimdi:118
goğüs:88 şimdi:101
kol:28 şimdi:30,5
bacak:52 şimdi:57
bel:82 şimdi:81
boyum 1.90 bu arada...yaş 17
Hiç şüphen olmasın ilk basta buraya yazcam olcumlerimi...muscled_girl dedi:O zmn ne mutlu sana çok güzel gelişme..1 senen dolunca ki gelişmelerini merakla bekliorz![]()
kliwaj dedi:bence normal bir gelişme yani abaartili filan değil beinmde başladiğimda 1 ay sonra kilom 69 du 76 oldu kol 34 dü 38-38.5 oldu omuz 113 tü 120 oldu göğüs 90 dı 95 oldu bel 76 ydi ve 1 ay sonrada 76 kaldı 8)
3 gun once olacaktı pardon =)_aLTaN_ dedi:goğüste 1 ay once baslarken 30 kgdan basladım...33 gun once 70 bastım yardımla....
_aLTaN_ dedi:Acana aldıgım aminonıun etkisi olmusmudur ?
acana ne demek bende bilmiorum aslındamuscled_girl dedi:_aLTaN_ dedi:Acana aldıgım aminonıun etkisi olmusmudur ?
Acana ne demek anlamadım ama aminonun tabi etkisi olmuştur(başlamak için ne kdr erken olsada)
_aLTaN_ dedi:acana ne demek bende bilmiorum aslındamuscled_girl dedi:_aLTaN_ dedi:Acana aldıgım aminonıun etkisi olmusmudur ?
Acana ne demek anlamadım ama aminonun tabi etkisi olmuştur(başlamak için ne kdr erken olsada)
acaba yazcaktm
![]()
Bende beyazı izliorum onun için yanlış harfler yazıorum arasıra =)muscled_girl dedi:_aLTaN_ dedi:acana ne demek bende bilmiorum aslındamuscled_girl dedi:_aLTaN_ dedi:Acana aldıgım aminonıun etkisi olmusmudur ?
acaba yazcaktm
![]()
Kusura bakma düşünememişim bi an Beyaz'ı izliodumda :lol: ..cewapta dediim gibi daha iyi bilen ustalarımızda cwp wercektir..