Ölçüler sizce iyimi Sizin fikrinizide almak istedim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aslann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aslann

Yeni Üye
Omuz:105

Gögüs:97

Bel:89

Kol:32

ön kol:26

Boy:180

Kiloyu ölçeli baya olmuştu o yüzden yazmıyorum fark var çünkü Size göre ölçüler nasıl ?

Omuz göğüse göre çok geri kalmış en 115 olmalıydı.Muhtemelen yağlısın o yüzdn bel ölçün düzelinceye kadar kesin bir şey söylenemez.

kilon baya yüksek bence kardiyo yap belini incelt...

Dostum dışardan bakanlar iyisin diyor göbek flan desen fazla belli olmuyor en iyisi ben bi spor salonuna yazılayım gide bildigim yere kadar gideyim cevaplar için teşşekür ederim :)

Dostum dışardan bakanlar iyisin diyor göbek flan desen fazla belli olmuyor en iyisi ben bi spor salonuna yazılayım gide bildigim yere kadar gideyim cevaplar için teşşekür ederim :)
ölçülere göre öyle görünüyor ama kişiden kişiye görede değişir bazısı fazla gösterir bazısı az en doğrusu aynada kendine bak ilk aklına hangisi geliyorsa doğrusu odur...

Foto olsa güzel olabilirdi

Hocam foto atıcam ama pcye baglanamıyorum usb kablosu koptu kart okuyucuyuda arkadaşa vermiştim kırmış o yüzden atamıyorum ama en yakın zamanda atmaya çalışıcam :D

Ölçüler şimdilik bir anlam ifade etmiyor, yağlı bir vücudun var heralde. Artık 6 ay sonraki ölçülerinle karşılaştırma yapmak için kullanırsın bunları :)

Omuz ölçünüz baya geride :(

Back
Yukarı